Arama sonuçları: *

1. Demacia'lı Master Yi

Yardım Game Satış CS2 Skin Almak Güvenilir Mi?

bende de böyle çıkıyor sadece kadın var. Birde silah skinlerinin fiyatına baktım gamesatış da daha ucuz gözüküyor.
  2. Demacia'lı Master Yi

Agent yazıyorum zaten çıkmıyor. Dolar olunca ucuz diye gösteriyor fakat papara dan çekerken fazla çekiyor.
  3. Demacia'lı Master Yi

Siteye girdim fakat ajan yok bu sitede arama kısmına yazınca bir şey çıkmıyor ve nedense dolar olarak yazıyor fiyatlar. TL ile alacağım bir site lazım.
  4. Demacia'lı Master Yi

Oradan nasıl alacğaım bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.
  5. Demacia'lı Master Yi

CS2 silah sikini alacağım tüm silahlar için 1 adet olacak şekilde fakat buradan almak güvenli mi? Ayriyeten hem ct hem de t de 1 tane ajan almak istiyorum fakat ucuza nereden bulabilirim?
  6. Demacia'lı Master Yi

Bilgisayar parçaları fiyatları yükselecek mi?

Dünya da yaşıyorsun 1970 den beri enflasyon var dünya da japonya hariç. Asla düşeceğine inanmıyorum arz-talep dengesi bozulmaz ies.
  7. Demacia'lı Master Yi

Yardım THH başvuru öncesi somut delil gerekli mi?

Hukuk derslerim var orada yazanlardan yola çıkarak yazdım. Mahkemede de böyle anlatacaklar ondan yani.
  8. Demacia'lı Master Yi

Yardım THH başvuru öncesi somut delil gerekli mi?

THH Müsellemat esasında bu vecihe bakacaktır. İstidlâl gereği için de görüşme mahfuzlarına bakarak somut beyanâta erişecek ve dava vücuh bulacaktır. Endişe etmeniz yersizdir mamafih THH tarafları gerçek anlamda kaddes etmesini bilir.
  9. Demacia'lı Master Yi

Öneri Televizyon Önerisi 4k

Senin bütçende stronga benzer tv lerde var fakat strong gibisi yok. Bu arada ben tcl baktım da sonra dedim boşver nasılsa televizyonun var dedim kendime. (yoksa alacaktım)
  10. Demacia'lı Master Yi

Öneri Televizyon Önerisi 4k

Bütçe çıkabilirsen TCL ama 15 altına en iyi TV bence strong dur bilgin olsun. F/P olarak strong candır 4k TV olarakdan.
  11. Demacia'lı Master Yi

DOLANDIRILMAYAMI ÇALIŞIYORUM

Meşhur dolandırıcı bu kardeş cevap vermeden engelle
  12. Demacia'lı Master Yi

Airbnb güvenilir mi?

Yok ödeme airbnb güvencesinde oluyor
  13. Demacia'lı Master Yi

Airbnb güvenilir mi?

Yorumlarına bakacaksın kral öncekiler ne demiş diye yorumu olmayan yere gidilir mi bilemem.
  14. Demacia'lı Master Yi

Yardım Amazon Pazaryeri Satıcısı Fatura Sorunu

THH'ye git şikayet et. Fakat amazon en ufak bir şeyde iade alıyordu kardo ben mini çamaşır makinesi almıştım iadesi hemen gerçekleşti ve ürünü bana bıraktılar. Dene şansını bir bence.
  15. Demacia'lı Master Yi

CS 2 Seçkin hediye edemiyor muyuz?

Adını anman bile Demacia'nın ağzının tadını kaçırmaya yetiyor...
  16. Demacia'lı Master Yi

CS 2 Seçkin hediye edemiyor muyuz?

Hayır gerekmiyor satın alırken hediye diye belirtip kullanıcı adını yazıyorsunuz. (paran varsa bana da al kardo)
  17. Demacia'lı Master Yi

Yardım Gaming Gen Yine Sorun Yaşadım

THH yazacaktım aklım Türk Hava Kurumuna gitti kb. Tüketici Hakem Heyeti THH'ye git onlar senin hakkını alır.
  18. Demacia'lı Master Yi

Yardım Gaming Gen Yine Sorun Yaşadım

hemen thk ne git ve durumu anlat dilekçe yaz bir daha yapamazlar. Ve zararını da karşılarlar.
  19. Demacia'lı Master Yi

Kara Cuma İndirimleri PC Parçaları İçin Önemli mi?

m2.SSD bekliyorum bence beklenebilir ne kaybedersin?
  20. Demacia'lı Master Yi

Yardım Krampon alacağım orijinal mi?

%98 evet çünkü trendyol kendi satıyor kardo
Top Bottom