Neler Yeni

Yardım Amazon Pazaryeri Satıcısı Fatura Sorunu

cornlov

80+ Bronze
Amazon'da X satıcısından X ürünü satın aldım. 3-4 gün geçti faturayı göremediğimde satıcıya mesaj attım. Benden isim soyisim adres ve tc yazmamı istediler. Amazon'u aradım durumu sordum. Sistemde bi aksaklık olmuş, fatura bilgileriniz satıcıya ulaşmamış, bilgilerinizi kvkk kapsamında biz iletemiyoruz eğer siz yazarsanız size fatura kesebilirler dedi. Gidipte özel mesajdan bu bilgileri yazmak istemiyorum. Ürünü iade de edemiyorum... Sizce ne yapmalıyım?

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Amazon'da X satıcısından X ürünü satın aldım. 3-4 gün geçti faturayı göremediğimde satıcıya mesaj attım. Benden isim soyisim adres ve tc yazmamı istediler. Amazon'u aradım durumu sordum. Sistemde bi aksaklık olmuş, fatura bilgileriniz satıcıya ulaşmamış, bilgilerinizi kvkk kapsamında biz iletemiyoruz eğer siz yazarsanız size fatura kesebilirler dedi. Gidipte özel mesajdan bu bilgileri yazmak istemiyorum. Ürünü iade de edemiyorum... Sizce ne yapmalıyım?
Enteresan. Fatura bilgisi nasıl gitmemiş. Amazon tc kimlik zaten paylaşmıyor. Ad ve soyadınıza kessinler.

Belli fatura tutar baremi üstü TC zorunlu ama fatura ekranımız TC bilgisi düşmüyor. Sırf Amazon değil Trendyol'da öyle mesela.

cornlov

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk kez başıma geliyor. Kimi şikayet edeceğimi de anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
THH'ye git şikayet et. Fakat amazon en ufak bir şeyde iade alıyordu kardo ben mini çamaşır makinesi almıştım iadesi hemen gerçekleşti ve ürünü bana bıraktılar. Dene şansını bir bence.

Top Bottom