Arama sonuçları: *

1. DoctorHans

%40 + %40 da kapidan iade istiyolar mi cidden

Gençler yok öyle bir şey, faydalanamayanların zoruna gidiyor ki içinize kurt düşürüyorlar. Uygulama iptal edebilirdi, e arşiv fatura kesildikten sonra o ürün sizindir artık. Trendyol dava etse ki uğraşmaz en fazla ürünü geri ister. Benim ürün geldi kullanıyorum şu anda içiniz rahat olsun
  2. DoctorHans

İtopya desteği hakkında

Yaklaşık 20 gün önce aldığım gigabayte g24f-2 monitör 2 gün içinde elime ulaştı. Daha kasam olmadığı için 7 8 gün köşede beklettim ürünü bir zarar gelmesin diye. Kasam geldikten sonra ürünü açtım ve iç panelde sorun olduğunu gördüm. İtopya müşteri hizmetleri gönderi kodu verdi. Daha 14 gün...
  3. DoctorHans

İtopya para iadesi

Şuna takıldım dediler iptaliniz onaylandı ve gerisi artık bankada. Bankayı aradım demin dedi şu an da iade gözükmüyor ama bu süreç 7 gün sürüyor. Benim 4 oldu, tek çekim yaptığım için başka bir şeyde alamıyorum. Ne diyorsun 7 günde sorunsuz bir şekilde hallolur mu?
  4. DoctorHans

İtopya para iadesi

Ayın 20 sinde iptal ettim, 4 gün geçti. İtopya müşteri hizmetlerini aradım dedi iptalinizi aldık ve bankada bu iş artık. Bir sorun çıkmaz değil mi, itopyadan ilk defa sipariş veriyorum. Banka ile görüştüm dedi sistemde bir iade gözükmüyor, 7 gün koşulu var zaten.Bankkartta harcama kredisine...
  5. DoctorHans

İncehesap gaming gecesi ürünleri belli oluyor mu?

Valla hocam arctis serisinden bekliyorum, hyperx ve corsair serisinden. Ama özellikle arctis.
  6. DoctorHans

Anladım geçen hafta bir arkadaş saat 3 gibi gamepower kulaklıklar gelecek demişti, 3 taneden 2 tanesi oydu.
  7. DoctorHans

Geçen hafta gamepower marka kulaklıklar olur denmişti ve öyle çıktı. Belli oluyor mu hangi ürünlerin geleceği?
  8. DoctorHans

İtopya para iadesi

İtopyada sipariş iptali verdim, onaylandı yazıyor şu anlık ama maille bilgilendirme gelmedi. 2 gündür de para iade edilmedi. Ziraat bu işleri çabuk yapıyor normalde.Ne yapmam gerek
  9. DoctorHans

İtopyadan sipariş vereyim mi?

Steelseries arctis 5 alacam, zahmet olmazsa bir bakabilir misin? İnternetten pek teknolojik eşya satın almadım, o yüzden güvenilir firma olması benim için öncelik
  10. DoctorHans

Anladığım kadarıyla sistemler uzun sürüyor, normal parçalar ne kadar sürede gelir. Bir de arıza çıktığında iletişime geçmek zor diyorlar doğru mu?
  11. DoctorHans

İtopyadan kulaklık siparişi verecem, Gaziantepte yaşıyorum. Kaç günde elimde olur
Top Bottom