Arama sonuçları: *

1. D

Öneri 500TL Usb Flash Önerisi

Sizinde kullandığınız veya deneyimlediğiniz 128gb boyutunda bir öneriniz olan varsa paylaşır mısınız + bu fiyata okuma yazma yüksek model var mıdır bilmiyorum ama yüksek okuma yazma hızı ilk tercihimdir fiyatı biraz aşmak durumunda.
  2. D

Gaminggen iyzico indirimi devam ediyor mu

kampanya 1500 kişi ile sınırlıdır ibaresi var ve kampanyanın bitmesine 4 gün var bittiğine dair bir duyuru yapıldı mı yoksa satın alımımı hala yapabilir miyim
  3. D

HP ENVY 4500 değişmeli mi

nerden nasıl yapabilirim veya verimli olur mu ?
  4. D

HP ENVY 4500 değişmeli mi

HP Envy 4500 yazıcıya sahibim ürün uzun zamandır bende kartuju bitmiş ve değiştirmek durumundayım kartujun yaklaşık 1.800TL gibi bir ücreti var yazıcı piyasasına pek hakim değilim sizce kartujunu alıp kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa ortalama fiyatta başka bir yazıcıya mı geçmek daha mantıklı...
  5. D

Çözüldü✓ Paycell Kampanya Hk.

bahsettiğim kampanya bu : https://paycell.com.tr/kampanyalar/steamde-200-TL'ye-varan-nakit-iade kampanyaya katılım sağladım ek olarak ileti için teşekkür ederim deneyeceğim
  6. D

Çözüldü✓ Paycell Kampanya Hk.

Turkcell kullanıcısıyım yakın zamanda steamda seçkin almak için cashback veren platformlara bakıyordum ve paycellde 100tl nakit iade verdiğini gördüm paycell sanal karttan 600 lira harcama yaptım ve ödeme sonucunda cashback hesaba aktarılmadı paycell kullananlardan adımların nasıl...
  7. D

Vatan Bilgisayar Banka Kartina Taksit Yapiyor Mu

hocam peki alisveris kredisi gibi birsey gordum kendi sitesinde onla birseyler yapabilir miyiz yoksa illa kredi karti mi gerek
  8. D

Vatan Bilgisayar Banka Kartina Taksit Yapiyor Mu

Vatan Bilgisayar Normal Banka Kartina Taksit Yapiyor Mu Maas Karti Olarakda Kullaniliyor Ayrica Eger Taksit Yapiyorsa Sorun Yok 2-3 Taksit Kâfi
  9. D

GamingGenTR Ödeme Hatası

Hocam teşekkürler bi deneyeyim bu arada ggen tr müşteri hizmetleri numarası var mı acaba onları arasak
  10. D

GamingGenTR Ödeme Hatası

Teşekkürler
  11. D

GamingGenTR Ödeme Hatası

Hocam şakam yok cidden herhangi bir çözümünüz var mı
  12. D

GamingGenTR Ödeme Hatası

2 farklı internet kullanan mobil + masaüstü denedik değişmiyor 1704811798 Tamamdır 1704811808 Deniyorum 1704813127 Başarısız
  13. D

GamingGenTR Ödeme Hatası

Brave+Chrome denedim aynı desteğe mi yazmalıyım kredi kartı benşm değil biraz acele etmem gerek
  14. D

GamingGenTR Ödeme Hatası

her şey sorunsuz ödeme yerine geçince kart girip onayladıktan sonra beyaz ekran geliyo gitmiyo alamıyoeum bir şey yardım edin lütfen 1704811363 @Kürşat Kütükçü
  15. D

Yardım Gaming gen tr Açılmıyor

Teşekkürler hocam iyi akşamlar
  16. D

Peki deneyeyim 1704733535 Hocam haklıymışsınız brave ile denedim sorunsuz açıldı chromedeki bu hatayı nasıl düzeltebilirim
  17. D

her şey sorunsuz fakat sadece gaming gen trde sorun var 1704733286 İnternette sorun gözükmüyor DNS sunucularından kaynaklı olabilir mi
  18. D

Selamlar sizlerden bir isteğim olacak gaming gen tr sitesine girmeyi dener misiniz diğer sitelerde sorun yok ama gaming gen trye girmeye çalışınca zar zor 5 dakikada açılıyor bir tek bende mi böyle
  19. D

Yardım Hb 15.000 TL'ye 1000Tl İndirim

Selam Hepsiburada üzerinde çoğu üründe 15.000 TL'ye 1000 tl indirim var bu 30k+ ürünlerde 2000 lira falan mı oluyor yoksa 15k üstü herşeyde sadece 1000 lira mı
Geri