Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Vozol'un üst 2 vidası çıkmıyor

ufak alyan ile açmayı deneyin tornavida ile başarabileceğinizi pek sanmıyorum
  2. Dontaçhi

İtopya onlineda olmayan ürünü başka mağazadan yollar mı?

Direkt olarak mesai saatleri içerisinde arayıp sorun en net cevabı oradan alabilirsiniz. Ne dersek yanlış olur
  3. Dontaçhi

PTTAVM çöktü mü? veriler?

bayramda falan da hiç harçlık atmıyorlar. Allah verileri çalan hırsızların da iyi kalplisini nasip etsin 😇😇
  4. Dontaçhi

PTTAVM çöktü mü? veriler?

2025'de verilerinizin gitmesine neden bu kadar takılıyorsunuz? Zaten şu ana kadar patlayan mernis datası, yemek sepeti gibi gibi hatta inkar etseler de e-nabız gibi bi ton uygulamayla siteyle verileriniz zaten şuana kadar gitmediyse asıl buna şaşırmanız lazım. Benim verilerim allah bilir günde...
  5. Dontaçhi

🔥İndirim ACER Sa100 2.5" 960gb SSD - 1618₺ Naysla 1375₺

bu SSD alınır mı bir problemi sıkıntısı var mı?
  6. Dontaçhi

erkek icin sampuan onerisi (yazsanıza dayı)

Bioblas DP gibi markalardan çok memnunum.
  7. Dontaçhi

Sahibinden ürün iptali ile ilgili sorun

Yok gibi gözüküyor. Ürünün gelmesi 3 gün ise paranız daha geç yatabilir. Dediğim gibi Ödemenin kartınıza yansıması bankanıza bağlı olarak 1-5 iş gününü bulabilir. yazmakta ancak bana 1-2 gün daha geç gelmişti iade. İade geldikten sonra atarsınız paranızı bir sorun olmaz gibi. Öyle bir problem...
  8. Dontaçhi

Hatta bana da dedi ki Papara ibanını sahibinden kabul etmiyor Havale ile gönderim yapayım dedim kardeşim yok PG ile gönderemiyorsan iptal et satışı ben başka yerden alırım.. PG sistemi güzel ancak alıcı için güzel satıcı için çok dezavantajlı bir durum kötüye kullanılabilir bu durumda da asla...
  9. Dontaçhi

Param güvende üzerinde kargolama işlemi yapılmadan gönderim iptal edilirse parayı adamın alma ihtimali sıfır daha geçen başıma geldi kargolamadan önce iptal ederse param güvende ücreti dahil olmak üzere ödediğin tüm para hesabına geri yatıyor ancak 5 iş günü içerisinde diyor bana daha geç geldi..
  10. Dontaçhi

O para 5 iş günü içerisinde gelecek diyor ancak 5 günden daha fazla sürüyor gelmesi. Para gelene kadar ürün eline gelmiş olur para gelince atarsın paranı. Ayrıca Param güvende ile almışken neden iptal edip kendi kendine PTT'den gönderme yapıyor? İşin içinde başka bir iş var
  11. Dontaçhi

Sistemim ne kadar eder?

makas o kadar açık ki ben hesaplıyorum ortalama fiyattan 2060 5600 lü kasam 12K yı zor görüyor ama 12K ya millet RX580 li sistemler satmaya çalışıyorlar 😅 17 ye elbet bir alıcı bulunur satılana kadar da kullanmış olursunuz bilgisayardan kopmak zorsa sizin için daha iyi olur 😂 Bitane bmw ilanı...
  12. Dontaçhi

Sistemim ne kadar eder?

😅 17 ise kafanızdaki fiyat koyun o fiyata satılmazsa ufaktan düşürürsün fiyatı bence
  13. Dontaçhi

Sistemim ne kadar eder?

15 e satsan 4060lı bi sisteme geçmek için minimum 5-6K kadar üstüne koyacaksınız ne kadar mantıklı bilmiyorum..
  14. Dontaçhi

Sistemim ne kadar eder?

Dostum kimse beni yanlış anlamasın ancak bugün arkadaşa ekran kartı bakarken 5500 TL ye sıfır diye satılan 1050TI lar 2. El 1650 ler havada uçuşuyordu ilanlarda belki bir en*yi düşürürüm diye hepsi yüksek fiyattan koyuyor sen 14 den yüksek fiyattan satmak istiyorsan koy ilana ilgi revahet hiç...
  15. Dontaçhi

Kaliteli nargile tütün sitesi

Evet
  16. Dontaçhi

Kesinlikle. Onaylı satıcı listesi var grupta onlardan aldığınız hiçbir üründe problem yaşamazsınız. Şahıstan alacaksanız eğer grup içinde Ref sorabilirsiniz fazla referansı olan kişilerden ürün almak sorun yaratmaz. Onaylı satıcılardan biri @DockhaDockha çok yakın arkadaşımdır selamımı...
  17. Dontaçhi

Nargile Profesörü Telegram grubunda Onaylı satıcı/Onaylı esnaflardan ya da bol referanslı kişilerden alışveriş yapabilirsin Tobaccoların sattıkları ücretin daha altına ürün satıyorlar ayrıca alım satım grubunda kendi setinizi lülenizi vs. satabilirsiniz. Aktif güzel bir gruptur. Şunu 1500...
  18. Dontaçhi

🔥İndirim Eşofman Altı Erkek/Bayan 59'TL

Katılıyorum ki fotoğrafta da rahat bir eşofman gibi duruyor. Dışarıda giymek için illa sağında solunda nike logosu olmasına gerek yok. Yapıştır üstüne bir oversize tişört mis gibi..
  19. Dontaçhi

Valla eşortmanın cepli bir modeli bende var bi farklısı dışarıda da giyiyorum oldukça rahat. Zaten 60 tl bir tane alıp bakmak lazım. Şahsen oversize bir tişörtün altına çok güzel gider diye düşünüyorum
  20. Dontaçhi

Fena değil aslında. Bu fiyata mükemmel ürünler bekleyemezsin zaten.. bir sigara 40 tlyi aşmış. Katık parasına kapüşon veya eşortman alabilirsin.
Geri