𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,406
Fena değil aslında. Bu fiyata mükemmel ürünler bekleyemezsin zaten.. bir sigara 40 tlyi aşmış. Katık parasına kapüşon veya eşortman alabilirsin.uyduruk durmuyor mu sızce ?
öyle de dısarda gıyılmelık degilde evde pijamalık gibiFena değil aslında. Bu fiyata mükemmel ürünler bekleyemezsin zaten.. bir sigara 40 tlyi aşmış. Katık parasına kapüşon veya eşortman alabilirsin.
Valla eşortmanın cepli bir modeli bende var bi farklısı dışarıda da giyiyorum oldukça rahat. Zaten 60 tl bir tane alıp bakmak lazım. Şahsen oversize bir tişörtün altına çok güzel gider diye düşünüyorumöyle de dısarda gıyılmelık degilde evde pijamalık gibi
katılıyorum 50-60tl bir eşofmana göre çok ucuz kalıyor bedeni olsa düşünmeden alıp denerdimValla eşortmanın cepli bir modeli bende var bi farklısı dışarıda da giyiyorum oldukça rahat. Zaten 60 TL bir tane alıp bakmak lazım. Şahsen oversize bir tişörtün altına çok güzel gider diye düşünüyorum
Katılıyorum ki fotoğrafta da rahat bir eşofman gibi duruyor. Dışarıda giymek için illa sağında solunda nike logosu olmasına gerek yok. Yapıştır üstüne bir oversize tişört mis gibi..katılıyorum 50-60tl bir eşofmana göre çok ucuz kalıyor bedeni olsa düşünmeden alıp denerdim
elalem ne der kafasında değilim ben bedenim olsa alıp dışardada giyerdim şahsenKatılıyorum ki fotoğrafta da rahat bir eşofman gibi duruyor. Dışarıda giymek için illa sağında solunda nike logosu olmasına gerek yok. Yapıştır üstüne bir oversize tişört mis gibi..