🔥İndirim Eşofman Altı Erkek/Bayan 59'TL

öyle de dısarda gıyılmelık degilde evde pijamalık gibi
Valla eşortmanın cepli bir modeli bende var bi farklısı dışarıda da giyiyorum oldukça rahat. Zaten 60 tl bir tane alıp bakmak lazım. Şahsen oversize bir tişörtün altına çok güzel gider diye düşünüyorum

Bence gayet güzel duruyor tabi gelen ürün fotoğraftakiyle aynı olur mu bilmem

Valla eşortmanın cepli bir modeli bende var bi farklısı dışarıda da giyiyorum oldukça rahat. Zaten 60 TL bir tane alıp bakmak lazım. Şahsen oversize bir tişörtün altına çok güzel gider diye düşünüyorum
katılıyorum 50-60tl bir eşofmana göre çok ucuz kalıyor bedeni olsa düşünmeden alıp denerdim

katılıyorum 50-60tl bir eşofmana göre çok ucuz kalıyor bedeni olsa düşünmeden alıp denerdim
Katılıyorum ki fotoğrafta da rahat bir eşofman gibi duruyor. Dışarıda giymek için illa sağında solunda nike logosu olmasına gerek yok. Yapıştır üstüne bir oversize tişört mis gibi..

Katılıyorum ki fotoğrafta da rahat bir eşofman gibi duruyor. Dışarıda giymek için illa sağında solunda nike logosu olmasına gerek yok. Yapıştır üstüne bir oversize tişört mis gibi..
elalem ne der kafasında değilim ben bedenim olsa alıp dışardada giyerdim şahsen

Evde giymelik güzel ürünler. Bu fiyata bence çok iyi daha önce almıştım o yüzden öneriyorum. Bu arada içi polar değil bilginiz olsun.

Abi niye hepsi paça yapışık anlamıyorum bizler içinde bir şey yapsınlar, paçası yapışık giymeyenler için de

Geri