Arama sonuçları: *

1. Dusmax

🔥İndirim Fortnite ''Galaxy Store'' 5000V-Papel 50TL !! (YENİ KONU PAYLAŞILDI)

2 dakika ile son aşamayı kaçırdım :( 1701032626 Her şeyi yapmıştım oysa ki son indirimi kullanma kalmıştı
  2. Dusmax

Çok aydınlık yapıcak Led Ampul önerir misiniz

Sanırım bunu alıcam teşekkür ederim
  3. Dusmax

Çok aydınlık yapıcak Led Ampul önerir misiniz

Arkadaşlar fiyat olarak çok pahalı olmayan ortalam ampul fiyatlarında olan ve sanki gündüz açık alandaymış gibi aydınlatacak bir led ampul arıyorum.Ders çalıştığım için ışıklar yetersiz kalıyor ve karanlığı sevmeyen birisi olduğumdan odamın komple baya aydınlık olmasını istiyorum.Dediğim gibi...
  4. Dusmax

Getir Firması Nasıl Para Kazanıyor?

Bu kampanyalar ayda 1 gelmiyor.Hep geliyor birkaç günde bir. 1624038678 Bu kampanyalar ile daha fazla alım olduğundan daha fazla kazanılıyor kampanyasız siparişe göre.İlla ki biliyorlar herkesin 1'den fazla hesap açıp kullandığını.
  5. Dusmax

Getir Firması Nasıl Para Kazanıyor?

Bizim aldığımız fiyata almıyorlar ürünü.Bizim aldığımız fiyat vergi+firmanın kazanacağı para birleşince öyle oluyor.Her şekilde kar yapmış oluyorlar.Kar az olsada böylelikle çok fazla satış yapıyorlar ve daha iyi kazanıyorlar.O yüzden bir kaç günde bir hep böyle kampanyalar geliyor.Sadece market...
  6. Dusmax

🔥İndirim Şok'a Gelicek Rampage Gaming Ürünler 1 Nisan Düzenlendi

Mouse iyi ise ve bizim burda ki şokta kalmışsa alıcam gençler iyi midir?
  7. Dusmax

Şuan pc alınır mı çok ihtiyacım var

Saf güç tercih ediyorum 5500xt eş değeri hatta daha iyi.2060 Ray Tracing için ideal bir kart değil bence artık
  8. Dusmax

5600xt daha güçlü 2060'tan :D
  9. Dusmax

4 günde 200 TL zam gelmişti ben anakartı alacağım zaman
  10. Dusmax

İnstagramda ki oyun satıcıları güvenilir mi.OYUNCUSTORE güvenilir mi

Plati.ru'dan alınır mı? Eğer hesabın şifre mailini değiştirip 2 aşamalı doğrulama açarsam böyle şeyler olur mu
  11. Dusmax

Daha doğrusu sitesi var,instagramda da daha fazla kişiye erişmek için paylaşım yapıyorlar
  12. Dusmax

100 TL'ye en mantıklı ne alıcam ki? Death Stranding,CP2077,Sims,Forza,Fifa serisi,BF serisi bir sürü oyunu oynamak istiyorum 1609523864 Büyük sayfalar böyle olsa reklamını kabul etmezdi bence
  13. Dusmax

Alan kişiler memnun olduklarını söylüyorlar ama
  14. Dusmax

Arkadaşlar yılbaşı indirimi olduğu için oyun alacağım 100 tl bütçem var daha karlı olduğu için oyuncustoreden efsane paket 1+cyberpunk almayı düşünüyorum güvenilir midir
Top Bottom