hayır değil çoğu kişi beleşe alıp paraya satıyolar sonra 1 hafta geçince hesap çalınıyor gibi yorumlar varArkadaşlar yılbaşı indirimi olduğu için oyun alacağım 100 TL bütçem var daha karlı olduğu için oyuncustoreden efsane paket 1+cyberpunk almayı düşünüyorum güvenilir midir
ben minecraft aldım bir sıkıntı yaşamadımArkadaşlar yılbaşı indirimi olduğu için oyun alacağım 100 TL bütçem var daha karlı olduğu için oyuncustoreden efsane paket 1+cyberpunk almayı düşünüyorum güvenilir midir
%25 memnun %75 memnun değil eğer bu riske göze alcaksan al.Alan kişiler memnun olduklarını söylüyorlar ama
Büyük sayfalar böyle olsa reklamını kabul etmezdi bence%25 memnun %75 memnun değil eğer bu riske göze alcaksan al.
İnstagram dan bir şey almanı önermemArkadaşlar yılbaşı indirimi olduğu için oyun alacağım 100 TL bütçem var daha karlı olduğu için oyuncustoreden efsane paket 1+cyberpunk almayı düşünüyorum güvenilir midir
bende bazı tanıdıklarımdan biliyorum hesap veriyolar 1 hafta sonra çalınıyo sonra yenisini istiyoruz veriyolar oda çalınıyor sonra ilgilenmez oluyor diyolar bi bildiğim var ki konuştum sen niye bu kadar korummaya çalıştın sayfayı anlamadım.Eğer bunları göz önünde bulunduracaksan al100 TL'ye en mantıklı ne alıcam ki? Death Stranding,CP2077,Sims,Forza,Fifa serisi,BF serisi bir sürü oyunu oynamak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük sayfalar böyle olsa reklamını kabul etmezdi bence
Plati.ru'dan alınır mı? Eğer hesabın şifre mailini değiştirip 2 aşamalı doğrulama açarsam böyle şeyler olur mubende bazı tanıdıklarımdan biliyorum hesap veriyolar 1 hafta sonra çalınıyo sonra yenisini istiyoruz veriyolar oda çalınıyor sonra ilgilenmez oluyor diyolar bi bildiğim var ki konuştum sen niye bu kadar korummaya çalıştın sayfayı anlamadım.Eğer bunları göz önünde bulunduracaksan al