https://share.temu.com/v1tndrrUsNA linki şu hocam yorumlara nerden bakacağımı tam çözemedim 47 tane satıldı diyor ama yorumlari bulamadim bakabilir misiniz acabaTemudan çok şey aldım. Hepsi sağlam geldi . Gözlük bile .
Alırken yorumlara gir ve resimlerine bak . Bir kactane resim de sıkıntı yoksa alabilirsin.
Hocam 30 euro sınır demişken benim bir sorum var ben şimdi buradan indirimli klavyede alabiliyorum fakat bu klavyenin indirimli hali üzerinden mi vergi ödüyorum yoksa indirimsiz hali üzerinden mi çünkü arada bir uçurum varAlınır, hatta TEMU'dan her şey alınır.
Ah ah geç farkettim bu platformu, yoksa neler neler alırdım.
30 EURO sınırı belimizi büktü.
Hocam 30 euro sınır demişken benim bir sorum var ben şimdi buradan indirimli klavyede alabiliyorum fakat bu klavyenin indirimli hali üzerinden mi vergi ödüyorum yoksa indirimsiz hali üzerinden mi çünkü arada bir uçurum var
Anladım hocam teşekkür ederimLimit olayını kafana takma, TEMU zaten uyarı veriyor. İstesende alamıyorsun. O yüzden sepetine ekle ödeme kısmına geç deyince uyarı vermiyorsa al gitsin. İndirimli halinden ödersin vergiyi. Ayrıca vergi tutarı 30 euro'ya dahil değil. (Telefon uygulamasında uyarı veriyor, web üzerinden nasıldır bilmiyorum.)
Nedenattack shark x3 alınmaz
mcu problemı varNeden