Temudan Attack Shark X3 Alınır mı

DinoDido

80+
Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar Merhaba Temudan Attack Shark X3 Almayı Düşünüyorum Ama Güvenilir midir Yanında Birkaç Tane Daha Şey Alacağım Onun İçin Temuyu Düşündüm

Temudan çok şey aldım. Hepsi sağlam geldi . Gözlük bile .
Alırken yorumlara gir ve resimlerine bak . Bir kactane resim de sıkıntı yoksa alabilirsin.

Alınır, hatta TEMU'dan her şey alınır.
Ah ah geç farkettim bu platformu, yoksa neler neler alırdım.
30 EURO sınırı belimizi büktü.

Alınır, hatta TEMU'dan her şey alınır.
Ah ah geç farkettim bu platformu, yoksa neler neler alırdım.
30 EURO sınırı belimizi büktü.
Hocam 30 euro sınır demişken benim bir sorum var ben şimdi buradan indirimli klavyede alabiliyorum fakat bu klavyenin indirimli hali üzerinden mi vergi ödüyorum yoksa indirimsiz hali üzerinden mi çünkü arada bir uçurum var

Hocam 30 euro sınır demişken benim bir sorum var ben şimdi buradan indirimli klavyede alabiliyorum fakat bu klavyenin indirimli hali üzerinden mi vergi ödüyorum yoksa indirimsiz hali üzerinden mi çünkü arada bir uçurum var

Limit olayını kafana takma, TEMU zaten uyarı veriyor. İstesende alamıyorsun. O yüzden sepetine ekle ödeme kısmına geç deyince uyarı vermiyorsa al gitsin. İndirimli halinden ödersin vergiyi. Ayrıca vergi tutarı 30 euro'ya dahil değil. (Telefon uygulamasında uyarı veriyor, web üzerinden nasıldır bilmiyorum.)

Limit olayını kafana takma, TEMU zaten uyarı veriyor. İstesende alamıyorsun. O yüzden sepetine ekle ödeme kısmına geç deyince uyarı vermiyorsa al gitsin. İndirimli halinden ödersin vergiyi. Ayrıca vergi tutarı 30 euro'ya dahil değil. (Telefon uygulamasında uyarı veriyor, web üzerinden nasıldır bilmiyorum.)
Anladım hocam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,552
Üyeler
184,181
Son üye
Sporquestioner
Geri