Arama sonuçları: *

1. EMREG

Shopier.com Betterbutikwinter nasıldır?

(yükseltildi) https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=betterbutikwinter&sid=WEFpajYxM0Z5blVKM21vTDBfLTFfIF8g Bu sitedeki Barça sweati almak istiyorum. Platformdan başka firmalardan alışveriş yapan arkadaşlarım vardı o yüzden shopiere güveniyorum ama bu tarz kıyafetler...
  2. EMREG

Yardım Bir Ürünün Avmde Olup Olmadığını Kontrol Edebilir Miyim

İnternetten mağazanın telefon numarasına bakıp arasanız. Bence belirtirler.
  3. EMREG

MOTOSİKLET Mİ EL KONSOLU MU?

Bence GeForce now gibi sistemlerle ve aparatlarla bu konsolların yeri tutulabilir. Motor veya normal bir konsol(ev konsolu) daha mantıklı.
  4. EMREG

MOTOSİKLET Mİ EL KONSOLU MU?

Hocam motorlar hakkında çok bilgim yok ama apaçi gibi durmayacaksa 125cc küba cg daha mantıklı olmaz mı? Ehliyet sorunu filan vardır belki 80cc 125cc arasında mazur görün beni. Onun dışında el konsolu platformu yeni gelişen türde bir platform. Yarın birgün daha az maliyetli daha çok tutulan...
  5. EMREG

Yardım Trendyol hepsi aynı satıcıdan aynı ürün 3 farklı ilan sorunsalı.

https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChcSEwiWlqTQiYj5AhXzjWgJHW_BCl0YABAEGgJ3Zg&sig=AOD64_31fp5JaYjwjTf2xX7z55V7xLVlqg&ved=2ahUKEwjGjZnQiYj5AhV4VvEDHaVjACEQ0Qx6BAgFEAE&nis=8&adurl= Aradaki farklar nedir? Satıcı puanı 9.7 ama emin olamadım. Ben 346 TL olanı seçmiştim.
  6. EMREG

Fiyatı hatalı bir ürün aldım, iptal etme hakları var mı?

QP müşteri memnuniyetine önem verir hatta fan bile hediye etmişlerdi ama arada 1000 tl var.
  7. EMREG

İtopya hazır sistem ile ilgili bir soru

Montaj ve testte deneme sürümü ile geliyor diye biliyorum. 1630479795 Etkinleştirmek için 1200 tl civarında idi en son. Ama o parayı ödemeye gerek yok etkinleştirmeden de rahatça kullanılıyor.
  8. EMREG

Yardım Teknoyakala Hepsiburada Satıcısı nasıldır?

HB Bitti Bitiyor satıcısından aldım hocam merak etmeyin.
  9. EMREG

Hepsiburada böyle kaldı?

Telefon hocam hiç mi duymadınız ?:D
  10. EMREG

Hepsiburada böyle kaldı?

Saniye başı değisecek değil hocam bekleyin. Benim X3 NFC öyle kalmıştı çok kısa sürede geldi.
  11. EMREG

Sahibinden.com RTX 3070 Dolandırıcı Uyarısı

Açma yavrum 1624187396 yaşı :oops:
  12. EMREG

İtopyadan kasa almayı düşünüyorum alınır mı ?

Olmaz gibi kargo biraz baş ağrıtabilir.
  13. EMREG

İtopyayı soruyor. İtopyadan alınabilir ama hiçbir zaman ilk tercih olmaz. 10-20 tl ise fark başka sitelere bakınız.
  14. EMREG

Sadece güvenilir olması yetmiyor. Hizmetler iyi seviyede değil.
  15. EMREG

Değildi heralde.
  16. EMREG

Poco X3 NFC 64 GB Alınacakta bir bakar mısınız babam amazon.com.trden 100 tl daha ucuz olmasına rağmen izin vermiyor. @wpa_supplicant Bu arada X3 NFX alınır mı?
  17. EMREG

Babam pcyi sadece vatandan alırım diyor taktik verirmisiniz

Laptop sevdası ilk marka pc takıntıları var.
  18. EMREG

Babam pcyi sadece vatandan alırım diyor taktik verirmisiniz

İtopyadan alıcağına hiç almasın.
Top Bottom