en yakın 4km var hocamarkadaşlarının varsa bahçesi oturduğu site falan sana yakınsa oraya koyardım onun harici zor
evet bence de öyle. biraz zor ama koyacak yer ayarlarsam motosiklet alacağım.bence motorun verdiği zevki o vermez birde yaz aylarına giriyoruz
elektrik scooter favorım yok ama olsa güzel olurdubaşlık saçma gelmiş olabilir ama 25k kadar bir bütçem var. iki adet hevesim var. ya yurtdışı aokzoe a1 pro / asus rog ally ya da 80cc bir çin malı motosiklet alacağım. motosiklet koymak için yerim yok onu çözebilirsem motosiklet mi alayım sizce?
ben motoru sattım pc dizdimbaşlık saçma gelmiş olabilir ama 25k kadar bir bütçem var. iki adet hevesim var. ya yurtdışı aokzoe a1 pro / asus rog ally ya da 80cc bir çin malı motosiklet alacağım. motosiklet koymak için yerim yok onu çözebilirsem motosiklet mi alayım sizce?
elektrikli scooter var ama motosiklet kadar hızlı değil elimdeki model ve şarj konusu canımı sıkmaya başladı.elektrik scooter favorım yok ama olsa güzel olurdu
Hocam motorlar hakkında çok bilgim yok ama apaçi gibi durmayacaksa 125cc küba cg daha mantıklı olmaz mı? Ehliyet sorunu filan vardır belki 80cc 125cc arasında mazur görün beni.başlık saçma gelmiş olabilir ama 25k kadar bir bütçem var. iki adet hevesim var. ya yurtdışı aokzoe a1 pro / asus rog ally ya da 80cc bir çin malı motosiklet alacağım. motosiklet koymak için yerim yok onu çözebilirsem motosiklet mi alayım sizce?
hangisi daha iyi hocam? elimde pc var aslında.ben motoru sattım pc dizdim
o zaman senin karar vereceğin şey hangisini çok istiyorsan onu al ama her şeyi göz önünde bulundur bahsetmek istediğim motorun ne kadar yakacağıdır masrafı v.belektrikli scooter var ama motosiklet kadar hızlı değil elimdeki model ve şarj konusu canımı sıkmaya başladı.
bende araba ehliyeti var 125cc için a1 gerekiyor 80cc olanlar ruhsatta 50cc olduğu için araba ehliyeti ile kullanılabiliyor sigorta falan da yok.Hocam motorlar hakkında çok bilgim yok ama apaçi gibi durmayacaksa 125cc küba cg daha mantıklı olmaz mı? Ehliyet sorunu filan vardır belki 80cc 125cc arasında mazur görün beni.
Onun dışında el konsolu platformu yeni gelişen türde bir platform. Yarın birgün daha az maliyetli daha çok tutulan modellerle birlikte bugünkü modellere destek kesilebilir. Bence garantisiz ve yeni bir ürün almakta çok riskli.
motora benzin dayanmıyordu bide çok gezdiğim için sürekli bakım yapıyordum gına geldi pc dizdim sağlam 7900xtx li kafa rahat dert yok tasa yokhangisi daha iyi hocam? elimde pc var aslında.
hocam etrafınızda site varsa ordaki yöneticiyle konuşun rica edin oraya koyarsınızen yakın 4km var hocam
hocam artık 125 cc kullanabiliyor araba ehliyetlilerbende araba ehliyeti var 125cc için a1 gerekiyor 80cc olanlar ruhsatta 50cc olduğu için araba ehliyeti ile kullanılabiliyor sigorta falan da yok.