Arama sonuçları: *

1. E

20 iş günü meselesi vatan bilgisayar

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler 20 iş günü dolmamıştı dolmaya yakındı bende 20 iş günü dolarsa ne gibi işlemler olduğunu öğrenmek için yazdım bugün yaptığım baskıdan sonra servise ulaştı ibaresinden sonra servis dönüşü testte ibaresi oldu haftaya 20 iş günü doluyordu ama sorunu gidermişler...
  2. E

Direkt ssd yi gönderdim zaten hocam 1725442263 Aynı durumu söylediğim de 20 iş günü geçtiğinde servisi arayacağız ve gecikme durumunu öğreneceğiz dediler parça bekleme gibi bir durum varsa yasal olarak 20 iş gününü geçebilir 1725442298 Nasıl dava etmeliyim hocam
  3. E

Merhabalar vatan bilgisayardan aldığım hazır sistemin ssd sinde arıza çıktı sistem daha 5 günlük servise verdim sistemi vatan bilgisayarda markanın servisine gönderdi ssd kioxia 1 tb 3400 mb okuma yazma hızına sahip olan modeli 19 Ağustos ta servise ulaştı fakat o günden beri serviste gözüküyor...
  4. E

Vatan bilgisayar servis 20 iş gününü geçerse ne olur

İlk zamanlar dediler ki en geç 20 iş günü içinde işlemler bitecek şimdi ise diyorlar ki parça bekleme gibi durumlarda 20 iş gününü geçebilir
  5. E

Vatan bilgisayar servis 20 iş gününü geçerse ne olur

İyi günler vatan bilgisayardan sıfır aldığım sistemdeki ssd yi servise gönderdim servise ulaşma tarihi 19 eylül hâla serviste gözüküyor vatan bilgisayarla görüştüm 20 iş gününü geçerse ne olur diye parça bekleme gibi durumlarda 20 iş gününü geçebilir dediler sizin bu konu hakkında bilginiz var...
  6. E

Servis dönüşü testte ne demek Vatan bilgisayar

Hocam anakartta sorun olmadığı için işlem erken bitti benim ssd hâla servise ulaştı olarak gözüküyor anlaşılan ssd de sorun var servise ulaştıkan 20 iş günü içinde teslim etmeleri gerekiyor yani yaklaşık 30 gün ediyor teslim etmezlerse ücret iadesi alabiliyorsun
  7. E

Servis dönüşü testte yazdıktan sonra merkez ya da şube için yolda yazıyor sonra şubede oluyor benim bir ürünüm daha serviste olduğu için gelmedi
  8. E

İyi günler vatan bilgisayardan servise ürün gönderdim şuan servis takip formunda servis dönüşü testte yazıyor sizce işlemler kaç güne tamamlanır ve kaç güne kargoya verilir
  9. E

Vatan bilgisayar değişim için 2 ürün gönderdim ama 1 ürün gözüküyor

İyi günler vatan bilgisayardan hazır sistem almıştım SSD de bir sorun oldu ama bu sorunun anakart ile de alâkalı olduğunu düşünüp anakart ve SSD yi kargo yolu ile vatan bilgisayara değişim için gönderdim SSD nin kutusu yok yoktu kioxia nın kutusuz SSD si idi dün ürün servise gitmiş fakat kontrol...
  10. E

İnternette satılan xbox 360 kolları

hocam ben kullandım xinput olması büyük avantaj ama kullandıktan 1 sene a x y b tuşlarından a tuşu bozuldu slikon pad aldım uyumlu çok pahalı değil 6 ay sonra da sol analog tutukluk yapıyordu ve oyun oynarken tat alamıyordum yeni gamepad arıyorum msi gc20 v2 ve gamesir nova lite arasında bir...
Top Bottom