Neler Yeni

20 iş günü meselesi vatan bilgisayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Erdem Taha GEDİK
Merhabalar vatan bilgisayardan aldığım hazır sistemin ssd sinde arıza çıktı sistem daha 5 günlük servise verdim sistemi vatan bilgisayarda markanın servisine gönderdi ssd kioxia 1 tb 3400 mb okuma yazma hızına sahip olan modeli 19 Ağustos ta servise ulaştı fakat o günden beri serviste gözüküyor hiçbir işlem yapılmamış vatan bilgisayara arayın durumu öğrenin diyorum arama yetkimiz yok diyorlar en başta demişlerdi ki 20 iş günü içinde size gelecek şimdi ise diyorlar ki parça bekleme gibi durumlarda 20 iş gününü geçebilir sizlere 20 iş gününü geçerse ne gibi yasal haklarım var nereye başvuru yapmalıyım 16 eylül de 20 iş günü doluyor cevaplarsanız çok sevinirim

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya
21 iş gününü geçtiği taktide size ücret iadesi yapmak zorundalar. Aynı durumu Trendyol Betaplus satıcısı üzerinden aldığım monitör üzerinde yaşadım. 21 iş gününü geçtiği anda yazdım ve hemen ücret iadesi yapmak durumunda kaldılar. Bilginiz olsun

CheckMateMaster

80+ Bronze
Merhabalar vatan bilgisayardan aldığım hazır sistemin ssd sinde arıza çıktı sistem daha 5 günlük servise verdim sistemi vatan bilgisayarda markanın servisine gönderdi ssd kioxia 1 tb 3400 mb okuma yazma hızına sahip olan modeli 19 Ağustos ta servise ulaştı fakat o günden beri serviste gözüküyor hiçbir işlem yapılmamış vatan bilgisayara arayın durumu öğrenin diyorum arama yetkimiz yok diyorlar en başta demişlerdi ki 20 iş günü içinde size gelecek şimdi ise diyorlar ki parça bekleme gibi durumlarda 20 iş gününü geçebilir sizlere 20 iş gününü geçerse ne gibi yasal haklarım var nereye başvuru yapmalıyım 16 eylül de 20 iş günü doluyor cevaplarsanız çok sevinirim
davayı yapıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Erdem Taha GEDİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direk ssd yı gondersydınız keske
Direkt ssd yi gönderdim zaten hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

21 iş gününü geçtiği taktide size ücret iadesi yapmak zorundalar. Aynı durumu Trendyol Betaplus satıcısı üzerinden aldığım monitör üzerinde yaşadım. 21 iş gününü geçtiği anda yazdım ve hemen ücret iadesi yapmak durumunda kaldılar. Bilginiz olsun
Aynı durumu söylediğim de 20 iş günü geçtiğinde servisi arayacağız ve gecikme durumunu öğreneceğiz dediler parça bekleme gibi bir durum varsa yasal olarak 20 iş gününü geçebilir

davayı yapıştır
Nasıl dava etmeliyim hocam

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya

Aynı durumu söylediğim de 20 iş günü geçtiğinde servisi arayacağız ve gecikme durumunu öğreneceğiz dediler parça bekleme gibi bir durum varsa yasal olarak 20 iş gününü geçebilir

Dostum gecikme durumunu öğreneceğiz falan hikaye seni ayakta uyutmaya çalışıyorlar o kadar söyleyebilirim. İstersen ücret iadeni alma hakkına sahipsin.

CheckMateMaster

80+ Bronze

hocam bir avukatla görüşseniz daha iyi olur ama donlarına kadar alırsınız 20 iş günü gecçince vermezlerse

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Erdem Taha GEDİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler 20 iş günü dolmamıştı dolmaya yakındı bende 20 iş günü dolarsa ne gibi işlemler olduğunu öğrenmek için yazdım bugün yaptığım baskıdan sonra servise ulaştı ibaresinden sonra servis dönüşü testte ibaresi oldu haftaya 20 iş günü doluyordu ama sorunu gidermişler cevaplar için teşekkürler birkaç güne kargolanır dediler

Top Bottom