Vatandan servise gönderdiğim PC 20 iş gününü geçti para iadesi alabilir miyim

Sağolun yani satın aldığımız fiyattan veriyorlar sanırım değil mi?
evet eğer faturanda kaç para yazıyorsa onu veriyorlar vatanda çalışıyorum hangi mağazadan teslim ettin ürünü acaba belki bir yardımım dokunur

Peki satın aldığımız zamanki para ile mi verirler yoksa suanki değeri mi satın aldığımız zamanki ise almayalım çünkü şimdiye göre 5-6k ucuza aldık sıfır PC isteyebilir miyim?
Yenisiyle değişim isteyebiliyorsunuz diye biliyorum. Ürünüm yasal tamir süresini geçti değişim istiyorum deyin

20 iş günü geçti ama "Serviste 20 iş günü" mü ?

Arkadaşlar garantiye gönderme işleminde 20-21 iş günü süreci sorunlu ürünün "servise" ulaşmasından ve "servisten çıkana" kadar olan süre zarfıdır. Yani sen ürünü vatana verdiğinde onları işlem yapması sisteme girmesi kargolaması göndermesi vs. sonra aynı şekilde ürün döndüğünde bunları yapması o 20 iş gününe dahil değildir. Total 20 iş günü olarak gidip thh ye falan başvurursan kazanman zor. Onlar belirtir çünkü her daim serviste durduğu süre maks 20 iş günüdür ama bizim kendi işlemlerimiz bu süreye dahil değildir diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Serviste hangi tarihte girdi ona bakmanız lazım, serviste 20 iş gününü geçer ise haklı olursunuz.

evet eğer faturanda kaç para yazıyorsa onu veriyorlar vatanda çalışıyorum hangi mağazadan teslim ettin ürünü acaba belki bir yardımım dokunur
Kayseri İpeksaray avmdeki vatan şubesinden verdim

Yenisiyle değişim isteyebiliyorsunuz diye biliyorum. Ürünüm yasal tamir süresini geçti değişim istiyorum deyin
Hocam benden 14 Ağustos günü ekran kartının kutusunu falan istemişlerdi direk götürdüm 16 ağustosta servise vardı desek 1 günde resmi tatildi yine 21 iş günü yapıyor hala isteyebilir miyim değişim? 5 gün beklemişler servise götürmek için saçmalık

Son düzenleme:
Kayseri İpeksaray avmdeki vatan şubesinden verdim

Hocam benden 14 Ağustos günü ekran kartının kutusunu falan istemişlerdi direk götürdüm 16 ağustosta servise vardı desek 1 günde resmi tatildi yine 21 iş günü yapıyor hala isteyebilir miyim değişim? 5 gün beklemişler servise götürmek için saçmalık
Hocam servise isterse hiç vermesin siz servis için ne zaman bıraktıysanız o zaman başlar. Benimde laptopta başıma geldi hakem heyetine verdim ve bana verdiğin zaman başlar demişlerdi isterse servise 10 gün sonra göndersinler dediler

Hocam servise isterse hiç vermesin siz servis için ne zaman bıraktıysanız o zaman başlar. Benimde laptopta başıma geldi hakem heyetine verdim ve bana verdiğin zaman başlar demişlerdi isterse servise 10 gün sonra göndersinler dediler
Tamamdır teşekkür ederim yarın arayıp değişim istiyorum diyeceğim değil mi vatana?

Tamamdır teşekkür ederim yarın arayıp değişim istiyorum diyeceğim değil mi vatana?
Aynen talepte bulunabilirsniz artık gelmesine gerek yok iş gününü aştı değişim talep ediyorum deyin olmazsa hakem heyetine değişim için başvurun ama isterseniz önce bir hakem heyetiyle görüşün

Aynen talepte bulunabilirsniz artık gelmesine gerek yok iş gününü aştı değişim talep ediyorum deyin olmazsa hakem heyetine değişim için başvurun ama isterseniz önce bir hakem heyetiyle görüşün
Tamamdır teşekkür ederim

Hocam elimde kağıt belge yok sms ile birşeyler yazmışlardı alabilirim değil mi?

Tamamdır teşekkür ederim

Hocam elimde kağıt belge yok sms ile birşeyler yazmışlardı alabilirim değil mi?
telefonuna form numarası gelmiştir vatanbilgisayar servis takip formundan faturanla birlikte bi kontrol et bakalım neler yapılmış şu ana kadar

telefonuna form numarası gelmiştir vatanbilgisayar servis takip formundan faturanla birlikte bi kontrol et bakalım neler yapılmış şu ana kadar
Hocam faturamı yazdım serviste urununuz yok yazıyor 50 gündür bunlarda PC saçmaladılar iyice

yanlış yazmış olabilir misin , ürün servise alındıysa oraya bilgi girilmesi lazım benim de ürünüm serviste o yüzden söylüyorum
Az önce aradım ekran kartı yetkili servise gönderdik tamir edildi teslim edildi sonra tekrar arızalı olduğu anlaşılıp yeniden servise gönderdik bu yüzden tekrardan 20 gün başladı diyor :D vatandan hiçbir şey satın almayın değişim isteyince de servis bakar ürün sorunlu üretimse değişim yapılır dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,643
Üyeler
184,478
Son üye
furkissn
Geri