- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun yani satın aldığımız fiyattan veriyorlar sanırım değil mi?fatura bedeli iadesi yaparlar
Sağolun yani satın aldığımız fiyattan veriyorlar sanırım değil mi?fatura bedeli iadesi yaparlar
evet eğer faturanda kaç para yazıyorsa onu veriyorlar vatanda çalışıyorum hangi mağazadan teslim ettin ürünü acaba belki bir yardımım dokunurSağolun yani satın aldığımız fiyattan veriyorlar sanırım değil mi?
Yenisiyle değişim isteyebiliyorsunuz diye biliyorum. Ürünüm yasal tamir süresini geçti değişim istiyorum deyinPeki satın aldığımız zamanki para ile mi verirler yoksa suanki değeri mi satın aldığımız zamanki ise almayalım çünkü şimdiye göre 5-6k ucuza aldık sıfır PC isteyebilir miyim?
Kayseri İpeksaray avmdeki vatan şubesinden verdimevet eğer faturanda kaç para yazıyorsa onu veriyorlar vatanda çalışıyorum hangi mağazadan teslim ettin ürünü acaba belki bir yardımım dokunur
Hocam benden 14 Ağustos günü ekran kartının kutusunu falan istemişlerdi direk götürdüm 16 ağustosta servise vardı desek 1 günde resmi tatildi yine 21 iş günü yapıyor hala isteyebilir miyim değişim? 5 gün beklemişler servise götürmek için saçmalıkYenisiyle değişim isteyebiliyorsunuz diye biliyorum. Ürünüm yasal tamir süresini geçti değişim istiyorum deyin
Hocam servise isterse hiç vermesin siz servis için ne zaman bıraktıysanız o zaman başlar. Benimde laptopta başıma geldi hakem heyetine verdim ve bana verdiğin zaman başlar demişlerdi isterse servise 10 gün sonra göndersinler dedilerKayseri İpeksaray avmdeki vatan şubesinden verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benden 14 Ağustos günü ekran kartının kutusunu falan istemişlerdi direk götürdüm 16 ağustosta servise vardı desek 1 günde resmi tatildi yine 21 iş günü yapıyor hala isteyebilir miyim değişim? 5 gün beklemişler servise götürmek için saçmalık
Tamamdır teşekkür ederim yarın arayıp değişim istiyorum diyeceğim değil mi vatana?Hocam servise isterse hiç vermesin siz servis için ne zaman bıraktıysanız o zaman başlar. Benimde laptopta başıma geldi hakem heyetine verdim ve bana verdiğin zaman başlar demişlerdi isterse servise 10 gün sonra göndersinler dediler
Aynen talepte bulunabilirsniz artık gelmesine gerek yok iş gününü aştı değişim talep ediyorum deyin olmazsa hakem heyetine değişim için başvurun ama isterseniz önce bir hakem heyetiyle görüşünTamamdır teşekkür ederim yarın arayıp değişim istiyorum diyeceğim değil mi vatana?
Tamamdır teşekkür ederimAynen talepte bulunabilirsniz artık gelmesine gerek yok iş gününü aştı değişim talep ediyorum deyin olmazsa hakem heyetine değişim için başvurun ama isterseniz önce bir hakem heyetiyle görüşün
Hocam elimde kağıt belge yok sms ile birşeyler yazmışlardı alabilirim değil mi?Aynen talepte bulunabilirsniz artık gelmesine gerek yok iş gününü aştı değişim talep ediyorum deyin olmazsa hakem heyetine değişim için başvurun ama isterseniz önce bir hakem heyetiyle görüşün
telefonuna form numarası gelmiştir vatanbilgisayar servis takip formundan faturanla birlikte bi kontrol et bakalım neler yapılmış şu ana kadarTamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam elimde kağıt belge yok sms ile birşeyler yazmışlardı alabilirim değil mi?
Hocam faturamı yazdım serviste urununuz yok yazıyor 50 gündür bunlarda PC saçmaladılar iyicetelefonuna form numarası gelmiştir vatanbilgisayar servis takip formundan faturanla birlikte bi kontrol et bakalım neler yapılmış şu ana kadar
yanlış yazmış olabilir misin , ürün servise alındıysa oraya bilgi girilmesi lazım benim de ürünüm serviste o yüzden söylüyorumHocam faturamı yazdım serviste urununuz yok yazıyor 50 gündür bunlarda PC saçmaladılar iyice
Az önce aradım ekran kartı yetkili servise gönderdik tamir edildi teslim edildi sonra tekrar arızalı olduğu anlaşılıp yeniden servise gönderdik bu yüzden tekrardan 20 gün başladı diyor vatandan hiçbir şey satın almayın değişim isteyince de servis bakar ürün sorunlu üretimse değişim yapılır dediyanlış yazmış olabilir misin , ürün servise alındıysa oraya bilgi girilmesi lazım benim de ürünüm serviste o yüzden söylüyorum