Neler Yeni

Vatandan servise gönderdiğim PC 20 iş gününü geçti para iadesi alabilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Hocam gidin servis tamir süresi olan 30 iş günü aşıldığı için iade istiyorum deyin yoksa da servis teslim formumu istiyorum hakem heyetine başvuracağım deyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz galiba hazır sistem almışsınız anladığım kadarıyla size faturada yazan miktar kadar ödeme yapılır
Bu Çarşamba verdim ama daha 30 gün olmadı

Hocam gidin servis tamir süresi olan 30 iş günü aşıldığı için iade istiyorum deyin yoksa da servis teslim formumu istiyorum hakem heyetine başvuracağım deyin

Siz galiba hazır sistem almışsınız anladığım kadarıyla size faturada yazan miktar kadar ödeme yapılır
Eevt hocam hazır sistem aldim ekran kartı anakart ve işlemciyi gönderdim

Hazır sistemler fatura vermiyor mu veya gerekmi yok

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Tamire verdiğiniz gün başlar cumartesilerde dahil 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilini saymayın 33. gündesiniz

Eevt hocam hazır sistem aldim ekran kartı anakart ve işlemciyi gönderdim

Hazır sistemler fatura vermiyor mu veya gerekmi yok
Hazır sistemlerde parça fiyatları düşük oluyor bi faturadan bakın ona göre gidin

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Tamire verdiğiniz gün başlar cumartesilerde dahil 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilini saymayın 33. gündesiniz

Hazır sistemlerde parça fiyatları düşük oluyor bi faturadan bakın ona göre gidin
Nasil hocam 13 Eylül de verdim

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
He hocam şimdi bir sıkıntı cikmaz demi telefonum kayıtlı hazir sistem olmadı yarin arayayım
Hocam siz daha yeni vermişsiniz telefon kayıt olayını tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla teslim formu olması gerekiyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Hocam siz daha yeni vermişsiniz telefon kayıt olayını tam olarak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla teslim formu olması gerekiyordu
Hocam şöyle adam dediki senin telefonun üzerine açtık kayıtları senden başka kimse alamaz dedi

Mert

80+ Silver
20 iş günü geçmiş, iade isteme hakkın var. THH başvurabilirsin.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,763
İsim
Kerem Çavuş
Hocam şöyle adam dediki senin telefonun üzerine açtık kayıtları senden başka kimse alamaz dedi
Zaten telefonuna onay kodu geliyor bir sözleşme var onu kabul ediyorsun kodu veriyorsun kayıt o şekilde açılıyor her türlü kayıt vardır onlarda da sizde de

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
Zaten telefonuna onay kodu geliyor bir sözleşme var onu kabul ediyorsun kodu veriyorsun kayıt o şekilde açılıyor her türlü kayıt vardır onlarda da sizde de
Hocam onu ben onayladım ama kendi internetim olmadığı icin vataninkine bağlandım sms gelmedi bana bende gözükmedi gibi bişey ama onayladım adam atti attiktan sonra MHONAYMİ NE yazdım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,763
İsim
Kerem Çavuş
Hocam onu ben onayladım ama kendi internetim olmadığı icin vataninkine bağlandım sms gelmedi bana bende gözükmedi gibi bişey ama onayladım adam atti attiktan sonra MHONAYMİ NE yazdım
sıkıntı olcağını sanmıyorum

slotthes

80+
Direk para iadesi talep edebilirsiniz kabul etmezlerse THH başvurun her türlü alırsınız. 34 iş günü olmuş beklemeniz hata yasal tamir süresini çoktan geçmiş gelse bile teslim almayın.
Peki satın aldığımız zamanki para ile mi verirler yoksa suanki değeri mi satın aldığımız zamanki ise almayalım çünkü şimdiye göre 5-6k ucuza aldık sıfır PC isteyebilir miyim?

DarkQuell

80+
Peki satın aldığımız zamanki para ile mi verirler yoksa suanki değeri mi satın aldığımız zamanki ise almayalım çünkü şimdiye göre 5-6k ucuza aldık sıfır PC isteyebilir miyim?
fatura bedeli iadesi yaparlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,526
Üyeler
164,860
Son üye
Pogwue
Top Bottom