Arama sonuçları: *

1. E

📌 Ticaret Bakanlığı "internetten alışverişte cayma hakkı" açıklaması

THH ve Pazaryerleri tamamen müşteri odaklı çalışıyor zaten. Ama THH'ye altı dolu bir savunma yazdığında paşa paşa talebi red ediyorlar :)
  2. E

📌 Ticaret Bakanlığı "internetten alışverişte cayma hakkı" açıklaması

Keyfi cayma hakkında alıcı kargo ücretini ödemesi gerekiyor. Her bedenini sipariş edeyim bana olanını bırakır diğerlerini iade ederim mantığıyla sipariş veren terbiye yoksunu insanlar için gerekli bir önlem. Beyaz eşyalar için çoktan gelmesi gerekiyordu zaten. Samsuna dolap göndermişiz müşteri...
  3. E

Yardım Mediamarkt ürün iadesi

iade kararı 2 ocakdan daha önce verildiyse problem olacağını sanmıyorum.
  4. E

Piyasa fiyatını paylaşsan yeterliydi cevabını bekle bakalım.
  5. E

THH ye raporun ile git. Seve seve verecekler birebir aynısını veya muadilini. Ne yazıkki firma olarak aynısını bize yapıyorlar :D
  6. E

Yardım Sarı site dolandırıcılığı

Dosyanın sonuçlanması tahminimce7+ ay sürecektir ve suçlu bulunamayacaktır :D . Wp ye geçip bu şekilde ödeme yapıldıysa maalesef. Kiralanmış bir hesaba attırmıştır. Kiralanan hesabın sahibi ile biraz hasihal yaparsınız diye düşünüyorum. Eğer dolandıran adam biraz zekiyse (yöntemleri...
  7. E

Çözüldü✓ Trendyol iade kabul eder mi

Hiç teslim alma ürünü uğraşma.
  8. E

Çözüldü✓ Trendyol iade kabul eder mi

Ürünü teslim almadan iade edersen otomatik para iadesi sağlanır. 1736431461
  9. E

Hepsijet 1 ocakta çalışıyor mu?

Yıl başında çalışan kargo firması yok.
  10. E

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Reddi

Delil yetersizliğinden red yemesi çok normal. Belirttiğiniz şikayette firma ismi vergi no mersis no, Fatura, Fatura No gibi veriler girilmişmiydi ?
  11. E

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Reddi

Çoklu mesaj.
  12. E

Ryzen 5 5600 + RTX 4060 Ti Bu fiyattan Satılır mı ?

Ekran kartı vram kaç gb ?
  13. E

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

Gecikme kaynaklı belli bir cezai yaptırım yiyorlar. Onun haricinde bu şikayetler çok etki etmiyor maalesef. Çok etki etseydi bölgemdeki şube müdürleri çok dert yanardı bu durumdan.
  14. E

Zaman kaybından başka bir şey olmayacağını belirtiyorum. Tabii ki gidip cimere tekrar şikayet edebilirsiniz. Dönüş yapıldığı zaman haber edinde az keyifleneyim 3 4 ay sonra falan :)
  15. E

Horoz lojistik küçük firma değil Lojistik firmaları arasında Türkiyede en büyük firmalardan biri. Ve kötünün iyisi. Hacimi büyük olan her firmanın kusurları olması normal. Söylediğiniz kolay gelsin vb vb firmaların çoğu yere teslimatı yok. MNG ve PTT gibi firmaların her yere köklü şekilde...
  16. E

Bende bunu anlatıyorumda. İşte anlayana. Bilgisayar başında 15 20 yaşında çocukların kullandığı kelimelere bak. Ensesinden iyice bir tutmak lazım arkadaşı. 1733740453 Aras istanbul bölge genel merkezde tanıdığım var ancak senin izmirmiş yardımcı olamayacağını söyledi
  17. E

Başkasına attığı mesajı okumamam normal. Ana mesajında detay belirtmedi HDD yazmış birisi ondan öyle dedim
  18. E

Dar bakış açısından çık. Şuan kara cuma indirimlerinden dolayı günlük hacimleri arttı. Araç bozulmuş olabilir eyvallah o gün çıkamamış olabilir oraya onada eyvallah. Şube zamanında teslim edemediği mal için ceza yiyor zaten şube müdürü bunu isteye isteye yapar mı ?
  19. E

2000 lira bile olmayan ürün için dava masrafı mı harcayacak yani ? Güldürmeyin arkadaşlar
Top Bottom