Neler Yeni

Yardım Sarı site dolandırıcılığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Göktuğ Farımaz
Parayı sanal postan aldıysa ve kredi kartıyla ödeme yaptıysanız davayla fln uğraşmayıp ters ibrazla paranızı geri alabilirsiniz ama banka kartıyla yaptıysanız da adam çok açık vermiş davayı kazanma ihtimaliniz yüksek

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Alamazsın kanka.. çoğu yurt dışında yaşıyor. Ben bir ara muhabbet ettim teşkilat kurmuşlar gel senide alalım aramıza flan dediler adamlar her ürünü ucuzdan koyuyorlar ilana mesela bilmeyen kerizler atlıyor gene biz az buçuk biliyoruz sahte site vs. senin durum sahte siteyle ilgili değil ama adam rahat olmasa zaten bu işin altına girmez. Yurt dışına da bir şey yapamıyor devlet malum.
Sanırım yaşın küçük kardeşim tek diyeceğim şey konuyu takipte kal böylece bilgi sahibi olmadığın konularda kesin konusmamayı öğrenirsin.

hamburkus

80+
parayı geri alırım almasına ama benim temennim adamı güzel bir zarara uğratıp güzel bir ders vermek
İnşallah fazlasıyla o zararı alır aklı başına gelir

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Muhammet Kürkçü
Sanırım yaşın küçük kardeşim tek diyeceğim şey konuyu takipte kal böylece bilgi sahibi olmadığın konularda kesin konusmamayı öğrenirsin.
Adam yardımcı olmaya çalışıyor sizin dediğiniz şeye bakın hocam. Hoş değil

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Dosyanın sonuçlanması tahminimce7+ ay sürecektir ve suçlu bulunamayacaktır :D . Wp ye geçip bu şekilde ödeme yapıldıysa maalesef. Kiralanmış bir hesaba attırmıştır. Kiralanan hesabın sahibi ile biraz hasihal yaparsınız diye düşünüyorum. Eğer dolandıran adam biraz zekiyse (yöntemleri anlatmayacağım ) o parayı çok kolay şekilde aklar :). Kısacası 5000₺ lik bir soğuk su içebilirsiniz hocam. Ha tabi umarım o adam bu kadar zeki değildir ve şahsi qnb hesabına attırmıştır. Bu durumda ensesine şaplak atabilecek kadar yakınlaşırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün sabah Samsung A34 cihazını ilanda görüp almak istediğimi belirttim. daha sonrasında wp üzerinden iletişime geçtik ve uzunca süre konustuk.

Satıcı bana bir sözleşme hazırlamak istediğini söyledi ve saçma sapan bir kağıt attı bende burda suphelenip kendim basit bir sözleşme attım ve yazılı olarak sözleşmeyi kabul etti daha sonrasında eşine haber verip telefonu kargoya vermesini söyledi ve bir fotoğraf attı bende sözleşmenin verdiği rahatlıkla ibanına para atacaktım ki ibana para gönderirken isim ipucu kısmı Q***N***B** seklindeydi zatende qnb bankasına atacaktım ama isim hata sı yüzünden atamadım. satıcı esnaf oldugunu sanal kart olusturup mobil pos ile ödeme yapabileceğimi söyledi bende yaptım.

Ödeme yaptıktan sonra satıcı bir kaç saat mesaj yazmadı sonrasında ise kargoya verildi eşim hattı çıkardığı için iletişime geçemedim eve geçtiğimde takip kodunu ileticem seklinde mesaj attı ve ertesi gün oldu hala mesaj vermedi.

bu sabah yurtiçi kargoyla iletişime geçip adıma kargo varmı diye sorgulattım ve bulamadılar. adamı aradığımda açmıyordu wp mesajlarına bakmıyordu farklı bir numaradan aradığımda açtı ve kim oldugumu söylediğimde yüzüme kapattı BANA ANLIK BİR GÜLME GELDİ :ROFLMAO:.

Bende hemen davayla uğraşmak istemediğim için biraz tehdit ve uzlaşmacı yönle yaklaştım ve bunun ardından Çok zeki arkadaşımız hayatının hatasını yapıp delil niteliği taşıyan wp mesajlarını silerek delilleri yok etmeyi çalıstı ama bilmiyordu ki ben coktan sohbetin yedeğini almıstım.
(bu konusmalrın görüntüsünü ekliyorum)

Alıntıyı görüntüle

Yarın sabah avukatla görüşüp davayı açıyorum. İnsanların 5000 tl lik bir para için bu kadar aşağılık bir duruma düşmesi sizcede çok garip değilmi ?

konuyla ilgili yorumlarınızı merak ediyorum, daha önce böyle bir durumda kalmıs arkadasların sürecler hakkında önden bir bilgi vermesi iyi olur.

Top Bottom