Arama sonuçları: *

1. Enes3841

Çözüldü✓ İNCE HESAP SAÇMALIĞI

Bi keresinde aldığım bir ürün 47 gün sonra gelmişti. Geldiği zaman ürünün fiyatı 2 ye katlanmıştı. Neden böyle oldu dediğim zamanda kargo kayboldu demişlerdi. O yüzden daha şaşırmıyorum, umarım çözersin
  2. Enes3841

Ocak-Şubat 2021 doolar ne olur?

beyler 2. blackankas geliyor dolar 10 euro 12 sterlin 15 #rez alın
  3. Enes3841

İncehesap'tan daha bir şey almam

Reis bende yaklaşık 3 4 siparişim var. Ben toplu almayı seviyorum. Bi keresine sipariş ettim 4 parça ürün. Kendime full ekipman dizdim piyasa değeri 1200 lira. Hepsinin gelmesi 3 gün sürdü. 1 parça Ram 22 gün oldu hala yok
  4. Enes3841

Beyler bazılarınız normal karşılamış. Şuanda 22 gün oldu. 22 gün bir şey beklenemez. Aynı gün annem Hepsiburada üzerinde hafıza kartı aldı. 2 güne geldi, yani bu tamamen incehesap ilgisizliği. Bence stokta yok ürün. Var diye sattılar fabrikanın üretmesini bekliyorlar heralde
  5. Enes3841

Ben geçen ayın 15. gününde yani üstünden 1 ay geçti neredeyse. Corsair Venegance 8GB modelli Ram'ı satın aldım. Ve sipariş ederken acele diye not düştüm. Bugün 21. gün oldu hala aynı. Ne kargoya verdiler ne ürünü koklattılar. Yardım istemek için aradığım zaman tam 1 saat boyunca telefonda...
  6. Enes3841

İtopya neden ürünleri yollamıyor?

Dostum bu yollama şeyi itopyaya özgü bişey değil. Ben 16 gündür sipariş ettiğim Corsair Venegance 8GB 3000mhz Ramı 16 gündür sadece kargoya verilmesini bekliyorum. Hala verilmedi
  7. Enes3841

Hangi siteden siparis hizli gelir

Teknobiyotikten 2 adet RGB Fan kit aldım 250 liraya ve ayrıieten Mousepad aldım yine RGB hiç sorun yaşamadım kargosu hızlı gayet başarılı bir firma
  8. Enes3841

İNCE HESAP Sipariş Süreci

Sen ne kadara aldın. Ben öyle çokta memnun değilim
  9. Enes3841

İNCE HESAP Sipariş Süreci

Korona virüs olduğu içindir. Bende JamesDonkey 710 almıştım. 2.5 güne gelmişti
  10. Enes3841

Hangi siteden siparis hizli gelir

Teknobiyotik en fazla 5 gün
  11. Enes3841

itopya ürün hazırlama süreci

Teşekkürler, konu açarken yardım istersen yardımcı olurum. İyi akşamlar
  12. Enes3841

İnşallah olur. Kasayı aldığın zaman forumu bilgilendir lütfen. Almak isteyenler veya almayı düşünenler için faydalı olacaktır
  13. Enes3841

Ana şubeye yakınsa çok iyi. Hatta imkanı varsa git kendin al :D
  14. Enes3841

Dostum bende MD-1 aldığım zaman günde 200 kez İtopya sitesine bakıyordum. Ama asıl dert kargo hazırlanması değil kargolanması. UPS oturduğun bölgede çok iş yapmıyorsa vay senin haline. Abartısız 2 hafta beklersin kargonun sana gelmesini benden sana demesi :D
Top Bottom