Neler Yeni

itopya ürün hazırlama süreci

geçtiğimiz pazar günü cherry-supreme satın aldım fakat hala sitede ürünleriniz hazırlanıyor yazıyor. tahmini ne zaman kargoya verilir bu süreç nasıl işliyor bilgilerinizi önerilerinizi bekliyorum

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Sokağa çıkma yasağından dolayı kargolama geç olabiliyor

ALİKLKN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammet Ali KALKAN
geçtiğimiz pazar günü cherry-supreme satın aldım fakat hala sitede ürünleriniz hazırlanıyor yazıyor. tahmini ne zaman kargoya verilir bu süreç nasıl işliyor bilgilerinizi önerilerinizi bekliyorum
hazır sistemlerde 7 gün ibaresi oluyor yasak felan eline geçmesi 2 haftayı bulabilir.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,473
İsim
Sarp Yılmaz
Corona virüsü ve doların 7 ye ulaşması nedeniyle çoğu firma ürün tedarikinde zorluk çekiyor ve tedarik edince de az bir miktarda edebiliyorlar ve bunlara sokağa çıkma yasağı gibi şeylerde eklenince çok zorlu bir süreç oluyor. umarım en kısa zamanda ulaşır eline.

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
https://steamcommunity.com/id/EnesYLDRM/
Discord
EnesBey#7603
Dostum bende MD-1 aldığım zaman günde 200 kez İtopya sitesine bakıyordum. Ama asıl dert kargo hazırlanması değil kargolanması. UPS oturduğun bölgede çok iş yapmıyorsa vay senin haline. Abartısız 2 hafta beklersin kargonun sana gelmesini benden sana demesi :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bende MD-1 aldığım zaman günde 200 kez İtopya sitesine bakıyordum. Ama asıl dert kargo hazırlanması değil kargolanması. UPS oturduğun bölgede çok iş yapmıyorsa vay senin haline. Abartısız 2 hafta beklersin kargonun sana gelmesini benden sana demesi :D
oturduğum yer ups mahmutbey ana şubelerinden birine yakın acaba bu durum bi avantaj sağlar mı :)

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
Discord
EnesBey#7603

Enes3841

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Enes Yıldırım
Instagram
kayserileee
Steam
Discord
EnesBey#7603
öyle bir imkanım olursa hiç beklemem arabaya atlar gider alırım valla
İnşallah olur. Kasayı aldığın zaman forumu bilgilendir lütfen. Almak isteyenler veya almayı düşünenler için faydalı olacaktır

Emre_s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
EMRE SEVİMLİ
ilk olarak sokağa çıkma yasağı var ondan dolayı olabilir ayrıyaten millet evde boş boş oturmak yerine pc vb. şeyler sipariş ediyo ondan bi yoğunluk olabilir

Top Bottom