Arama sonuçları: *

1. Entilus

Hazır sistem satan siteler güvenilir mi?

Hem gaming genden hem itopyadan ürün iade etmiş birisi olarak yazim. Gamin genden aldığım monitörü keyfi olarak gözüme büyük geldiği için iade etmiştim tamiyle keyfi olarak sorun çıkartmadan direkt iadesini yapmışlardı. Ayrıca bayisi ve servis alanları gayet hoş. İtopya dan da iade sürecim 21...
  2. Entilus

VATAN COMPUTER vs teknoSA

Bildiğim kadarıyla teknosa iflasın eşiğinde bir firma. Bi ara iflas ediceklerdi ama şuan toparladılar sanırım bilgim yok. Vatan diyorum.
  3. Entilus

Öneri Karaca Hatır Barista alınır mı?

Kahveyi ısıttığın yerin zemini. Yok hocam olmuyor çok denedim içinde su ile bırakıp yumuşayınca kazıyorum anca çıkıyor.
  4. Entilus

Öneri Karaca Hatır Barista alınır mı?

Karaca hatır kullanıyorum şu artı sütlü olanı. Sütlü kahve yapınca makinanın zemini kahve yapışıyor. Sonra kazıyorum öyle çıkıyor. Bilginiz olsun.
  5. Entilus

3799TL ye Xprime Cool alınır mı?

Selamlar çok araştırdım. Hawk v4 ile xprime cool arasında kaldım. Tip ve sağlamlık adına cool modeli daha çok hoşuma gitti dikiş renkleri vs daha güzel geldi. Sizce aldığımda sorun yaşar mıyım?
  6. Entilus

Öneri Yeni Sistemim için akım korumalı priz önerisi.

Anladım teşekkürler ilginiz için.
  7. Entilus

Teşekkürler. Binayı özel müteahhit yaptı zaten birazda ona güveniyorum. Bina kolonları vs baya kalın ev küçük olmasını göze ala ala adam duvarları kat kat kalın yapmış birisi. Tabii belli olmaz ama bu zamana kadar dediğim gibi bir sorun olmadı. O metal yeri ellediğimde bir çarpıntı olmasa az çok...
  8. Entilus

Valla hocam her türlü kaderime teslim olucam o zaman. Annem çamaşır makinesinin metal yani arkasını ıslak bez ile siliyor yıllardır bir elektrik çarpıntısı olmaz mıydı sizce? Valla aldık korumalı priz bizim 22 yıl önce yapıldı bina yapıldığı fiş de topraklı fiş umarım topraklı dır tesisatta 😅
  9. Entilus

Elektrikçi anlar mı cihazı fln var mı özel? 1683921940 Toprak döşetiliyor mu maliyetli mi?
  10. Entilus

Tamamdır hocam bakıcam sağolun 1683921827 Fişi sökünce foto atarım olmadı size bakarız inşallah vardır da toprak olmaması imkansız gibi ölüm riski var yani. Kaç yıldır buzdolabı vs takılı bir çarpılma yaşamadık.
  11. Entilus

3 kablo mu olması lazım yani kısacası Reis
  12. Entilus

Şey söylicem daha önceden priz sökmüştüm arkasında 2 tane kablo vardı ama hangi renk hatırlamıyorum. Yarın fiş değiştiricem tekrar yazarım hocam size. Peki hangi durumda topraklı olmadığını gösteriyor tek kablo mu var?
  13. Entilus

Yoksa ne yapıcaz hocam? Daha önceden pc vardı bende takılıydı prize kaç kere elektrik gitti bazı sorunlar oluyorduda sonradan 4. Yılında kafayı yedi sistem 😅
  14. Entilus

Bilgim yok hocam nasıl anlarız? 1683920827 Prizi söksem anlaşılır mı?
  15. Entilus

Eyvallah reis 1683920359 Hocam Bi soru daha sorucam elektrik işinden anlıyorsunuz. Bu korumalı prizi takıcağım fişin üstünde : vi-ko 10-16A 250V~ yazıyor. Sorun yok değil mi hocam çok kullanılmadı zaten ama eski yani.
  16. Entilus

Kürşat hocam Nays artı n11 kodu ile 450 ye aldım bu iyi değil mi? https://m.n11.com/urun/apc-by-schneider-electric-pm5u-gr-5li-akim-korumali-priz-2-usb-hizli-sarj-cikisli-beyaz-1568625?magaza=ardaexpress
  17. Entilus

4 lüsü var mı hocam onun?
  18. Entilus

Hocam daha normal stoklu var mı? Artek satıyorda daha ucuza satışa kapatmış. Lavuklar seçim sonrası zam yapıcak diye kapatmışlar satışa. Beklicem olmadı daha seçenek var mı sormak istiyorum size.
  19. Entilus

İlk attığınızı alıyorum hocam değer mi 400 siz memnun kalırsınız derseniz alıcam direkt.
  20. Entilus

Selamlar. Bu konu hakkında eskiden konularım var ama tekrar güncel olarak sormak istiyorum...
Top Bottom