Entilus
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 805
- İsim
- Entilus
Selamlar. Bu konu hakkında eskiden konularım var ama tekrar güncel olarak sormak istiyorum.
Bu sistemi aldım akım korumalı priz önerisi istiyorum tercihen schneider markası alıcam. Fiyatı uçuk olmayan, en az 4 priz yeri olan acil priz önerisi istiyorum hemen sipariş vericem. Prizi takıcağım fiş biraz eski olduğu için sağlam priz almak istiyorum teşekkürler.
INTEL I5 12400F-MSI RTX3060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-MSI RTX3060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu sistemi aldım akım korumalı priz önerisi istiyorum tercihen schneider markası alıcam. Fiyatı uçuk olmayan, en az 4 priz yeri olan acil priz önerisi istiyorum hemen sipariş vericem. Prizi takıcağım fiş biraz eski olduğu için sağlam priz almak istiyorum teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü hocam size güveniyorum sağlam bir akım korumalı sistemi az da olsa güvende tutacak priz önerir misiniz??Selamlar. Bu konu hakkında eskiden konularım var ama tekrar güncel olarak sormak istiyorum.
INTEL I5 12400F-MSI RTX3060 VENTUS-PRO H610M-E-CRUCIAL 1TB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com