Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

Elektronik Sigara Tavsiyesi

nord 5 ile 4 arasında bır fark olduğunu düşünmüyorum. 5 versiyonunda rpm 3 coiller kullanılıyor ama bence tamamen pazarlama amacı güden bir yenilik. hangisi uygunsa onu tercih edebilirsiniz (arkadaşımda 5 var) 1687158661 dediğim gibi cihazdan çok likit önemli. yukarıda güzel likit yapmayı nasıl...
  2. Eren Kurtuluş

makine o kadar önemli değil. önemli olan coil sistemi ve watt ayarlayabilmeniz. 80 watt üstü de boş fantezi bu arada bilginiz olsun. 1687108836 bu işi bu elemandan öğrendim. aklına takılan soru olursa sor akşam saatlerinde cevaplarım.
  3. Eren Kurtuluş

aslında ben direkt hazırlarken katıyorum. sonradan katmak isterseniz hiç kullanılmamış bir likitte, oranını iyi ayarlayarak katmanızı tavsiye ederim. Normalde demleme aşamasında zaten 3 hafta likitleri yatırırız. 3 hafta sonra her şey hazır olarak elimizde likit bulunur.
  4. Eren Kurtuluş

efektör dediğimiz şey bir nevi katkı oluyor. likitin içindeki aromanın ağzınıza daha güzel taşınmasına yarıyor. kendim nord 4 kullanıyorum. küçük, kompakt, güçlü ve güvenli bir cihaz. 80 watt ve yanlış hatırlamıyorsam 2000lik bir pil ile geliyor. İsterseniz mesh coil isterseniz rba coil...
  5. Eren Kurtuluş

Vozol ayarında aroma hissiyatı veren bir cihaz tabiri hiç ama hiç olmamış hocam. Size aromayı veren şey cihaz değil pamuk ve likit. Vozol dediğiniz ürünün elektronik tesisatını görseniz gülmekten yarılırsınız. fırça kalınlığında (incecik) bir teli pile direkt olarak bağlamışlar. Vozollarda...
  6. Eren Kurtuluş

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesi !

3050 nasıl 6gb vramli? 6gb vram için 3060 alıcaktım bu alınır mı? https://www.incehesap.com/hp-victus-15-fa1039nt-7p8l0ea-i5-13500h-8gb-512gb-ssd-6gb-rtx-3050-144hz-15-6-gaming-notebook-fiyati-62052/
  7. Eren Kurtuluş

🔥İndirim Hepsi̇burada Gami̇ng İndi̇ri̇mleri̇ Var Koş Koş !!

Linkte 1 tane görmüştüm ondan bahsediyorum. https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r12-hawker-siyah-4800dpi-oyuncu-kablosuz-mouse-p-HBV0000051OWA?magaza=Hepsiburada
  8. Eren Kurtuluş

İtopya Net Kargo teslimat süresi

Yurtiçi gibi kargo firmaları teknolojik ürünleri farklı bir bölümde getiriyor KÜRE_DDN ile bilmiyorum belki duymuşsunuzdur. Benim cihazımı akşam getirmişlerdi teknolojik ürünler geç saate kadar dağıtımda kalıyor. 2 2.5 saat içerisinde gelebilir gelmez ise yarın getirirler.
  9. Eren Kurtuluş

Amazon Prime Üyeliği İptal Edilmezse Ne Olur?

Papara > Kart Ayarları > Abonelikler kısmında Amazon Prime gözükmesi gerekiyor eğer gözüküyorsa iptal olmamıştır ve kart para bekliyordur. Üstüne tıklayıp bloke koyarsanız Amazon Prime için hesabınızdan para çıkışı olmaz. Yani diyelim ki paranı yatırdın hesapta 50 TL var sen eğer Abonelik...
  10. Eren Kurtuluş

Yardım Kendimi nasıl savunabilirim?

bıçağa karşı savunma yapmak için teknik bilmek gerekir. Yanında kendini korumak için taşıyabileceğin tek şey biber gazı falan olur. Onun dışında bir olay olursa ve karşındaki seni bıçaklamaya çalışırsa kaçıp büyük ve kaldırabileceğin bir sandalye veya masa bulmanı öneririm. Üst vücudunu...
  11. Eren Kurtuluş

Yardım Diz Üstü Mü Almalıyım Yoksa Masa Üstü Mü ?

Tabii oyun oynanıyorsa. Eklemeyi unuttum.
  12. Eren Kurtuluş

Yardım Diz Üstü Mü Almalıyım Yoksa Masa Üstü Mü ?

7000TL verip masaüstü alırsan 10 sene götürür. Upgrade yaparak dahada götürürsün. 7000TL verip laptop alırsan max 4 - 5 sene sonra yetmemeye başlar. Upgrade de yapamazsın atıp yenisini alman gerekir. Eski bir laptop var yaklaşık 6 senelik. 2 Sene önce ekran menteşeleri gitti. Monitör şuan...
  13. Eren Kurtuluş

Fiyatlar Normalemi Dönüyor?

Önceden indirim ile 5899TL bile olan Donanımarşivi Epic Kasa coronadan dolayı 7400TL fiyatlarına kadar yükselmişti. Şimdi 6800TL civarı olmuş. Bunun yanında kulaklıklarda ve diğer toplama kasalardada fiyatlar düşmüş. Tabii yine pahalı ama coronanın çok daha etkili olduğu zamanlar kadar değil...
  14. Eren Kurtuluş

Piyasa ne olacak

Selam arkadaşlar bir bilgisayar almaya karar verdim ve araştırmaya başladım. Epic - S-Class gibi sistemlere baktım. Epic sistem kimi zaman 5899TL kadar düşebiliyordu ve bende almaya karar verdim. Bir yerden para gelecekti elime onu bekliyordumki birden corona belası çıktı. Epic ve S-Class 7100-...
  15. Eren Kurtuluş

İnce hesap kapıda ödeme varmı?

Varmı bilmiyorum ama incehesap güvenilir diyor herkes. Kapıda ödeme olsa bile şeffaf kargo olmadığı sürece parasını ödemeden içindekini göremezsin. Güven konusunda sıkıntı yaşama.
  16. Eren Kurtuluş

NE ZAMAN PC ALMALIYIM

Şuan almamalısın. Ben 2 senedir bekliyorum ve sonunda ikna edebildim bizimkileri. Alıcaz derken corona çıktı ve fiyatlar artmaya başladı. Sebebi şuan şirketler üretim yapamıyor. Çalışanlarını izne yolluyor ve bu da üretimi düşürüyor. Üretim düşünce kartın fiyatı artıyor. Ben coronanın bitmesini...
  17. Eren Kurtuluş

İncehesap Güvenilir Mi

Bir video gördüm arkadaşın pc siparişi istediği gibi gelmemiş. Anakart bozuk ekran kartı farklı ve fan rgb si bozuk şekilde gelmiş. Geri dönüş yapmış fakat ilgilenmemişler. Yakın zamanda İncehesap üzerinden pc almayı düşünüyorum. Güvenebilirmiyim ?
Top Bottom