Eren Kurtuluş
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 456
- İsim
- Eren Kurtuluş
Vozol ayarında aroma hissiyatı veren bir cihaz tabiri hiç ama hiç olmamış hocam. Size aromayı veren şey cihaz değil pamuk ve likit. Vozol dediğiniz ürünün elektronik tesisatını görseniz gülmekten yarılırsınız. fırça kalınlığında (incecik) bir teli pile direkt olarak bağlamışlar.Konuyu ben de takip edeyim. Ek olarak, hocam elektronik sigara vozol tadını vermiyor daha tok ve aromatik olarak vozola kıyasla daha az hissedilir oluyor elektronik sigara. Vape tipi cihazlar nargile içim diye geçiyor sanırım ve vozola biraz daha yakınlar diye duydum. Vozol ayarında aroma hissiyatı olan bir cihaz bulabilirsem ben de almayı düşünüyorum
Vozollarda kullanılan likitler yüksek aroma yüzdesi ile hazırlanıyor muhtemelen. Yani dışarıdan bir likit aldığınızda %10 aroma olarak hazırlanıyorsa vozollarda bunlar %15 civarlarında hazırlanıyor olabilir. Üstüne aromayı ph düzenleyerek daha kaliteli bir şekilde taşıyan efektörler de mevcut. İşin özü aldığınız likit ne kadar iyiyse, aldığınız aroma da o kadar iyi olur. Şahsen ben vozol kullandım ve kendi hazırladığım likitlerle arasında bir fark göremedim. Halihazırda nargile içim bir coil + güzel hazırlanmış ph efektörlü bir likit kullanırsanız çok güzel bir aroma içebilirsiniz.