Neler Yeni

Elektronik Sigara Tavsiyesi

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Sinan
Hocam puff'u likiti ile beraber satan yerler var, eğer hızlı hızlı ard arda çekmezsen yanmaz. Yanmadığı sürece likit doldurup içersin. Ben burdan Puff+likit 375'e çözüyorum
Hocam link atabilir misin? Burdan demişsin ama tıklanacak bir link bulamadım ben :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanım ömrü olarak, pil ne zaman ölürse o zaman. Ayrıca şarjı oldukça uzun gider bir cihaz.
Aylık maliyet tamamen kullanıma bağlı. Mesela ben hiç coil değiştirmeden 2 aydır kullanıyorum. Likit de cihazı aldığım zaman aldım hala bitiremedim. Dediğim gibi kullanıma bağlı giden şeyler.

Coil ise sık kullanımda 1 ay gider sigara içen birisi için. Yine coilin 5'lisi en son 400 TL idi şu an için bir fikrim yok.
Sağol hocam. Biraz araştırayım nereden alabileceğimi. Likit olarak önerebileceğin marka var mı?

kendim kullanıyorum ve gayet harika
Hocam bu ışıklı falan biraz dikkat çekici gibi pek benlik değil :(

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam link atabilir misin? Burdan demişsin ama tıklanacak bir link bulamadım ben :D

Sağol hocam. Biraz araştırayım nereden alabileceğimi. Likit olarak önerebileceğin marka var mı?

Buradan derken mahalleden hocam, bakkaldan satın alıyorum.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
2 gün önce parka oturmaya gittim, oturacak yer bakarken elektronik sigara içen bir genç gördüm başta çok dikkat etmedim sonra onun ilerisine ben oturdum. Kalkmış yanımdan geçti çok büyük bir duman bulutuyla. Arkasına baktım yemin ederim havada sis var gibi duman bırakmış yürüdüğü yerlere. Çok elektronik sigara dumanı gördüm ama böylesini ilk kez gördüm birde o dumanı içine çekiyor insanlar.

şahin doğan

80+ Platinum
2 gün önce parka oturmaya gittim, oturacak yer bakarken elektronik sigara içen bir genç gördüm başta çok dikkat etmedim sonra onun ilerisine ben oturdum. Kalkmış yanımdan geçti çok büyük bir duman bulutuyla. Arkasına baktım yemin ederim havada sis var gibi duman bırakmış yürüdüğü yerlere. Çok elektronik sigara dumanı gördüm ama böylesini ilk kez gördüm birde o dumanı içine çekiyor insanlar.
Yerde çöp, havada leş gibi sigara kokusu olmasından iyidir :D

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Sinan
Hocam valla ona ben de şaşırıyorum. Bazı modeller cidden gemi bacası gibi duman çıkartıyor. Benim derdim normal bir şey almak. Abartı bir duman vs beklentim yok sigaranın yerine kullanabileyim yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Lieutenant Anderson
Ben cihazdan memnunum zaten sigara kullanmıyorum, nargile kullanıyordum. Onun yerine aldım daha pratik ve yoğun diyebilirim.
Sadece kartuş kısmı ile cihaz arası likit terletmesi yapıyor onun da zararı yok hemen hemen her cihazda var.
Ben 1050 TL' ye Telegramdan almıştım. Şu anki fiyatı 1300 TL olmuştur sanırım
Hocam vozola yakın mı aroma hissiyatı olarak? Tam olarak o ayarda bişey arıyorum vozol gibi aromayı hissedebileceğim bir cihaz

Ben de baktım biraz iki farklı türü varmış sanırım ama o nargile içim olanlar bana pek hoş görünmüyor. Tren gibi tütüyor çok abartılı o. Ben zaten sigara yerine alternatif olup koku ve külle uğraştırmayacak pratik bir yol olduğu için elektroniğe geçmeye karar verdim. Cidden büyük rahatlık elektronik.

Hocam memnun musun? Nereden alabilirim? Ortalama fiyatı ne kadar?
Hocam smok nord 4 almıştım, gerçekten ciğerimi çok yordu yani herkesin zevki farklıdır ama ne likit hissediliyordu ne bişey. Üstelik ciğeri cidden çok yordu benim ve üstüne üstlük durduk yere likit haznesi çatladı kendi kendine iade ettim ben de

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
PichHasso

ışıklı falan ama likit değişimi var o yüzden aşırı iyi bir de ben 300 e aldım

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Hocam vozola yakın mı aroma hissiyatı olarak? Tam olarak o ayarda bişey arıyorum vozol gibi aromayı hissedebileceğim bir cihaz

Hocam smok nord 4 almıştım, gerçekten ciğerimi çok yordu yani herkesin zevki farklıdır ama ne likit hissediliyordu ne bişey. Üstelik ciğeri cidden çok yordu benim ve üstüne üstlük durduk yere likit haznesi çatladı kendi kendine iade ettim ben de
Vozol hiç kullanmadım elf bar kullandım.
Ona göre ise kat kat daha iyi bana göre. Ama genelde vozol tarzı kullan at cihazların daha yoğun aroma verdiği söyleniyor.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Yerde çöp, havada leş gibi sigara kokusu olmasından iyidir :D
Şahsen sigara ve elektronik sigara kullanan birisi olarak söylüyorum ki henüz bu işe girmeyenler hiç girmemeli. Gidenler de bir an önce çıkmalı. Normal sigara beraber bir şey kokusu, izmariti, külü vs vs. Elektronik sigara bu konuda normal sigaraya göre daha az zararlı ve böyle pis olayları yok. Ama onun da kendisine göre sıkıntısı var. Ha bu arada ben coili yaklaşık 2.5 aydır daha yakmadım.

Smok nord4 cihazını kullanıyorum. Tekrar söylüyorum içmeyin içtirmeyin. Bu bırakma olayları falan tamamen bomboş. Yani sigara kullanıyorum elektroniğe geçtim biraz içeyim bırakırım yok. Bırakacak insan direkt bırakır.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Hocam valla ona ben de şaşırıyorum. Bazı modeller cidden gemi bacası gibi duman çıkartıyor. Benim derdim normal bir şey almak. Abartı bir duman vs beklentim yok sigaranın yerine kullanabileyim yeterli.
İqos bakabilirsiniz. İluma kullanıyorum, terea kartuşlarını kullanıyor. Koku ve duman yok denecek kadar az ve nanelisi oldukça iyi. Birçok çeşidi var.
Bu pahalı derseniz 450₺ puflar var ama onları hiç denemedim.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yiğit Arık
Vozol 6000 230tl, vozol 5000 210tl, vozol 10000 300tl. Anlık fiyatları bunlar. Ticari amacım yok sadece fiyat belirtmek istedim herhangi bir şekilde satış yapmıyorum. Gidip bi e sigaraya 2k verceğinize vozol alın likit alın 2 ay coili yakmadan kullanıp aldığınız fiyatın 50-60tl aşağısına satın sonra tekrardan alın. Bende vaporesso veco solo kiti 2. El 1k ya satıp 230 a 6000 vozol aldım. Hem şadj hem taşınabilirlik hemde pratiklik açısından çok daha iyi.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Sinan
Vozol 6000 230tl, vozol 5000 210tl, vozol 10000 300tl. Anlık fiyatları bunlar. Ticari amacım yok sadece fiyat belirtmek istedim herhangi bir şekilde satış yapmıyorum. Gidip bi e sigaraya 2k verceğinize vozol alın likit alın 2 ay coili yakmadan kullanıp aldığınız fiyatın 50-60tl aşağısına satın sonra tekrardan alın. Bende vaporesso veco solo kiti 2. El 1k ya satıp 230 a 6000 vozol aldım. Hem şadj hem taşınabilirlik hemde pratiklik açısından çok daha iyi.
Hocam pardon ama o fiyatlara nereden alıyorsunuz siz Vozolu? Benim bulabildiğim en ucuz yerde bile 450 lira 10k olanı için. Dün iki tane aldım tanesi 500 liradan. Aldığınız ürünlerin orjinal olduğuna emin misiniz? Eminseniz bana da iletin aldığınız yeri özelden lütfen. Ben de oradan alayım.

Top Bottom