Neler Yeni

Elektronik Sigara Tavsiyesi

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yiğit Arık
Hocam pardon ama o fiyatlara nereden alıyorsunuz siz Vozolu? Benim bulabildiğim en ucuz yerde bile 450 lira 10k olanı için. Dün iki tane aldım tanesi 500 liradan. Aldığınız ürünlerin orjinal olduğuna emin misiniz? Eminseniz bana da iletin aldığınız yeri özelden lütfen. Ben de oradan alayım.
Birsürü tedadikçim var. Herhangi bir internet sitesinden vs. Satın almıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam pardon ama o fiyatlara nereden alıyorsunuz siz Vozolu? Benim bulabildiğim en ucuz yerde bile 450 lira 10k olanı için. Dün iki tane aldım tanesi 500 liradan. Aldığınız ürünlerin orjinal olduğuna emin misiniz? Eminseniz bana da iletin aldığınız yeri özelden lütfen. Ben de oradan alayım.
Orjinalliğinden eminim.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,957
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Yaklaşık 1 aydır normal sigarayı oldukça azaltıp Vozol kullanmaya başladım. Günde 1,5 paket içiyordum şu an 2-3 taneye kadar düştü. Fakat Vozolu sürekli olarak bulabilmek çok zor oluyor. Dolar sürekli oynadığı için stokçuluk yapıyorlar sanırım.

Bu yüzden normal elektronik sigaraya geçmeye karar verdim kullan-at olmayanlara. Tavsiye edebileceğiniz marka model var mı? Ek olarak güvenilir satıcı varsa bildiğiniz onunla alakalı da tavsiye almak istiyorum.
Koko prime alabilirsin 2.5 vozol parasina ama butce daha fazla ise daha kaliteli bi makina bakabiliriz vozoldan memnunsun buhar performansi olarak degil mi ama aroma olarak puff kadar yogun aroma bekleme

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat

Orjinalliğinden eminim.
nereden alıyon hocam telegramları vs var mı bızde alalım

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Sinan
Koko prime alabilirsin 2.5 vozol parasina ama butce daha fazla ise daha kaliteli bi makina bakabiliriz vozoldan memnunsun buhar performansi olarak degil mi ama aroma olarak puff kadar yogun aroma bekleme

Vozol gayet iyi. Duman olarak daha az olması çok sorun olmaz benim için.

Uzun ömürlüyse cihaz parası çok sorun değil. Yine de 2-2.5 üstüne çıkmamayı tercih ederim.

Orjinalliğinden eminim.
Hocam valla o tedarikçiler kimse biz de gidelim alalım. Az önce kadıköyde sordum 10k olanı 450 lira dediler.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,957
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Vozol gayet iyi. Duman olarak daha az olması çok sorun olmaz benim için.

Uzun ömürlüyse cihaz parası çok sorun değil. Yine de 2-2.5 üstüne çıkmamayı tercih ederim.

Hocam valla o tedarikçiler kimse biz de gidelim alalım. Az önce kadıköyde sordum 10k olanı 450 lira dediler.
Hocam ben toptan 330 gibi bir fiyattan aliyordum suan 430 alti bulamiyorum zamlanmis uzun omurlu koko prime 2 3 yil rahat goturur ancak sizin butcenin cok altinda kaliyor 800-1k arasi bulursunuz internette dolandirilmayin zaten istanbulda oturuyorsunuz dogu banka gidin oradan alin tek dikkat etmeniz gereken sey cakma olmamasi

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Sinan
Hocam ben toptan 330 gibi bir fiyattan aliyordum suan 430 alti bulamiyorum zamlanmis uzun omurlu koko prime 2 3 yil rahat goturur ancak sizin butcenin cok altinda kaliyor 800-1k arasi bulursunuz internette dolandirilmayin zaten istanbulda oturuyorsunuz dogu banka gidin oradan alin tek dikkat etmeniz gereken sey cakma olmamasi
Hocam şöyle bir yer buldum ama bir tık pahalı gibi. Bu di mi bahsettiğin model?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,957
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Hocam şöyle bir yer buldum ama bir tık pahalı gibi. Bu di mi bahsettiğin model?

bu benimde kullandığım forumdan 3 kişiye aldırdığım memnun kaldığımız bir ürün pahalı diyorsan doğubankata 800-1k arasında bulabilirsin hem elden daha için rahat eder yoğun kullanımda ayda 1 coil değiştirmen gerek 90tl gibi bir ücreti var ve bir likit alıcaksın kalitesine göre fiyatı değişir ve şarj edip doldura doldura kullanırsın

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Sinan
bu benimde kullandığım forumdan 3 kişiye aldırdığım memnun kaldığımız bir ürün pahalı diyorsan doğubankata 800-1k arasında bulabilirsin hem elden daha için rahat eder yoğun kullanımda ayda 1 coil değiştirmen gerek 90tl gibi bir ücreti var ve bir likit alıcaksın kalitesine göre fiyatı değişir ve şarj edip doldura doldura kullanırsın
Likit için verebileceğin tavsiye var mı hocam? Sanırım tadı ve yoğunluğu likit kalitesi belirliyor.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,957
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Likit için verebileceğin tavsiye var mı hocam? Sanırım tadı ve yoğunluğu likit kalitesi belirliyor.
evet likit belirler likit için bütçen nedir premium likitler genelden en yoğun tadı verir onlarda 250-1000 arası değişiyor tabi orjinalinide bulman lazım

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yiğit Arık

Ekler

• IMG-20221115-WA0005.jpg
    IMG-20221115-WA0005.jpg
    235.9 KB · Hit: 127

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Sinan
evet likit belirler likit için bütçen nedir premium likitler genelden en yoğun tadı verir onlarda 250-1000 arası değişiyor tabi orjinalinide bulman lazım
Hocam zaten bakınca aylık sigara masrafı 1000 liraya geliyor. Yani coil ve likit masrafım aylık olarak yine 500-1000 arası olsa sorun değil benim için.

Top Bottom