Arama sonuçları: *

1. ErenErk

🔥İndirim ZENİTH PRO TEKRAR STOKTA 1.999 tl 3 taksit imkanı

Apex modeli değil ama pro modelini Temuda suan 1376 tl ye alabiliyorum, sipariş verebiliyorum ama gümrükte sorun çıkar mı acaba
  2. ErenErk

600 700 lira farka değer mi peki, biri 8k biri 4k, kararsız kaldım
  3. ErenErk

Zenith pro mu yoksa 1400 tl ye aj159 pro mu daha iyi olur sizce
  4. ErenErk

🔥İndirim ₺300 P&G Alışverişine 100 TL Para İadesi

Fişiniz/faturanız 24 saat içerisinde kontrol edilir ve onaylandığı koşulda para transferiniz belirttiğiniz banka hesabına (IBAN'a) 4-6 hafta içerisinde aktarılır. para gelene kadar urun bıtcek ama alınır :D
  5. ErenErk

PT Teknloji güvenilir mi?

yok hocam sıkıntıyok :D
  6. ErenErk

PT Teknloji güvenilir mi?

guvenılır hocam gecen sene macbook air almıstım ertesı gun guzel bı paketlemeyle elıme ulastı, yetkılı satıcı zaten, musterı hızmetlerı de cok yardımcı oldu ılgılendı, fakat garantıye gondermedıgım ıcın o surecı bılmıyorum, onun dısında kafan rahat olsun
  7. ErenErk

Maddi hediyelere önem vermeyen arkadaş?

https://destek.wwf.org.tr/sayfa/evlat-edin/118/ bakabilirsin, bağış miktarına göre sertifikanın yanında tohum, peluş vb de ekleniyor.
  8. ErenErk

vatan bilgisayarda sepetteki üründe dijital koddur fiziki ürün deildir yazması

sistemi bi paket halinde almışsın gibi yani, kasa aslında fiziksel tek bir parça olarak satılmıyor, parçalar satılıyor ve bırlestırılıyor, bunu açıklamışlar sadece
  9. ErenErk

🔥İndirim XPG Summoner Mini RGB Red ve blue Switch Türkçe Kablolu klavye 799TL

sadece bu ürünün red ve Blue switch seçeneklerinde
Top Bottom