sivaciberk
80+
en son değil hep çinli üreticiden geldi elektronikte durum böyledir ajazz boklayıp rampage iyi demek saçmaEn son çinde üretiliyordu
en son değil hep çinli üreticiden geldi elektronikte durum böyledir ajazz boklayıp rampage iyi demek saçmaEn son çinde üretiliyordu
Nerde üretildiğini mi yazmışım ben?Birde yoruma gülmüş.Rampage yazılım tr değil mi?2yıl garantili tr yazılımlı mouse almak varken neden çinli yazılım+garantisiz ürün alasın?rampage trde mi üretiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne al satı ya
tr yazılım olunca ne oluyorNerde üretildiğini mi yazmışım ben?Birde yoruma gülmüş.Rampage yazılım tr değil mi?2yıl garantili tr yazılımlı mouse almak varken neden çinli yazılım+garantisiz ürün alasın?
aynen öyle rampage enayilikDareu a950 pro 4k nın aynısı değil mi niye bunu alalım. Dareu 1700 lira
apexi 1300tl civarına bulabiliyorsanız neden olmasın.Apexin güncel 2.el fiyatını bilmiyorum.Ek olarak 4k-8k arasında ki farkı geçtim 1000hz üstü farkı da anlayamazsın.Aktif fury level z1 kullanıyorum600 700 lira farka değer mi peki, biri 8k biri 4k, kararsız kaldım
Apex modeli değil ama pro modelini Temuda suan 1376 tl ye alabiliyorum, sipariş verebiliyorum ama gümrükte sorun çıkar mı acabaapexi 1300tl civarına bulabiliyorsanız neden olmasın.Apexin güncel 2.el fiyatını bilmiyorum.Ek olarak 4k-8k arasında ki farkı geçtim 1000hz üstü farkı da anlayamazsın.Aktif fury level z1 kullanıyorum