🔥İndirim RAMPAGE ZENİTH PRO 1740 TL

Full performansta kullanırsan 2 saat kadar gidiyor.
Tepe performans yerine normal şekilde kullanırsan rahatlıkla 10-14 saat arasında gidiyor.
Şarj olma süresi çok hızlı 15-20'dk da şarj oluyor.
Ben aktif kullanıyorum haftada en az 60-70 saat elimde ama çok güzel, hafif + kullanışlı bir mouse
Hocam iyide 2 saat gerçekten çok az ya şuan eweadn x23 pro var tabi bu mouse 4khz benımkı 1k hz ama nerdeyse 20 gün gidiyor günde min 5 saat kullanmama rağmen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha hiç şarjı bitmedi ben takıyorum canım sıkılınca az şarj olsun diyip

Hocam iyide 2 saat gerçekten çok az ya şuan eweadn x23 pro var tabi bu mouse 4khz benımkı 1k hz ama nerdeyse 20 gün gidiyor günde min 5 saat kullanmama rağmen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha hiç şarjı bitmedi ben takıyorum canım sıkılınca az şarj olsun diyip
2 saat maks performansa alırsan gidiyor. Normal 4k ama ideal şekilde kullanırsan 10-12 saat min gidiyor

Bu marka bu fareyi bana beleşe verse yine almam nefret ediyorum bu markadan kazıklıyor milleti sürekli ürünleri çabuk bozuluyor, Monster, Casper, Rampage, Turbox, İzoly, Gamebooster vb markalardan uzak durun Monster kazık fiyatlarıyla meşhur zate çinden gelen ürünlere kendi logosunu basıp sanki kendisi üretmiş gibi kazık fiyata satıyor ASUS, MSI, GIGABYTE, dell,Lenovo gibi markalar varken yüzlerine bakmam

Son düzenleme:
Ben rampageden bir gün kelek görmedim sapına kadar savunurum.

Ben rampageden bir gün kelek görmedim sapına kadar savunurum.
valla benim arkadaşım da 10 sene klavyesini kullandı,abim 5 sene kulaklığını kullandı ama bejn monitörünü almak gibi hata yaptım bir tek o çok kötüydü hemen iade ettim

Full performansta kullanırsan 2 saat kadar gidiyor.
Tepe performans yerine normal şekilde kullanırsan rahatlıkla 10-14 saat arasında gidiyor.
Şarj olma süresi çok hızlı 15-20'dk da şarj oluyor.
Ben aktif kullanıyorum haftada en az 60-70 saat elimde ama çok güzel, hafif + kullanışlı bir mouse
nasıl 2 saat gidiyor anlamadım mouse'un şarjı %100 den 2 saate 2 saatte mi gidiyor? 4khz de mi?

Geri