Arama sonuçları: *

1. ErselMert

Ryzen 3600 sistemim ne kadar eder?

dostum 1 yıl daha garantin var ise parçaların sıfır fiyatlarından %30 düş o şekilde oluştur piyasanı
  2. ErselMert

İtopya hakkında şikayetler doğru mu?

hocam adamlar 10.000 bilgisayar satıyor ise 1000 tane sorun çıkabilir bizim ülkemizde malı iyi olan övmez ama ufacık kusuru mezara sokmayı severiz itopya incehesap sinerji bu siteler yoğun ve başarılı siteler lakin itopyanın tek sorunu müşteri hizmetleri kısmı diyebilirim.
  3. ErselMert

Çözüldü✓ Oyunfor.com Güvenilir Midir Dostlar?

alış satışım çok oldu güvenilir bir site
  4. ErselMert

İtopya yoğunluktan kargo vermedi

aynen itopyada bir otobüs uzağımda üşendim gidip almaya 25 gün sapladı bana :D
  5. ErselMert

İtopya yoğunluktan kargo vermedi

ben bir m2 nvme ssd aldım 25 gün sonra geldi :)
  6. ErselMert

İtopya Kargoya Verildi

hocam ups firmalara kendileri gönderi barkodu çıkarta bildikleri bir sistem kullanıyor onları basıyorlar kargoya hazır hale getiriyorlar iyi bir şey bu 2 3 gün içinde kargoya teslim ederler
  7. ErselMert

İSTANBUL BİLİŞİM DOLANDIRICIDIR!

daha öncede youtube da bunun hakkında videolar görmüştüm
  8. ErselMert

Ülkemizde koleksiyoncu olmak için para lazım oldugunu anladım.

abi kuka bir tesbih malzemesi kilosu 45 tl ustaya göre yaptırmaya kalktınmı 10.000tl yede usta var 350 tl yede :)
  9. ErselMert

Ülkemizde koleksiyoncu olmak için para lazım oldugunu anladım.

ya sorma bende 10 yıldır tesbih koleksiyonu yaparım instagram maffeti bizi :D usta işçilik malzemeler çok pahalandı
  10. ErselMert

Güvenilir donanım sitesi arıyorum . (Kapıda ödeme yapan )

hiç bir sitede böyle bir şey bulamazsınız
  11. ErselMert

Sinerji sitesi kapıda ödeme yapar mı?

yapılmıyor ne yazık ki gidip nakit alabilirsin
  12. ErselMert

Yardım Steam bakiyesini geri almanın yolu var mı ?

bende iadelerimde kredi kartıma geri geldi her seferinde
  13. ErselMert

Genay bilgisayar güvenilir mi?

bende ilk defa duydum 80 tl ucuz diye bilinmedik biryerden alışveriş yapmayın derim
  14. ErselMert

İtopyadan sipariş vereyim mi?

1 haftayı bulabilir itopya yoğun bir firma hocam şansınız var ise 3 gündede teslim olur ama güvenilirdir değer beklediğinize
  15. ErselMert

Amazon vs İnce hesap

hocam olduğu gibi ince hesapla alakalı adamlar çok rahat çalışıyorlar ve kargo konusunda forumdada sıkıntı çeken çok insan var gaming gecesinden bahsetmiyorum bile
  16. ErselMert

Amazon vs İnce hesap

çok etkili olmuş :D
  17. ErselMert

Yardım Corsair'in Sitesinden Aldığım Ürün Türkiye'ye Gelir mi?

ramlerinde global garanti oluyor hemde ömür boyu lakin aldığınız üründe var mı bilmiyorum lakin beklenilecek süre vs derken burdan almanız daha iyi olabilir çünkü pandemi nedeni ile bazı ülkelerden gelen ürünler kontrol edilmeden geri gönderiliyor
  18. ErselMert

Steam'de Satın Alma Sıkıntısı [Çözüldü]

çözüldü hesap ayarları>satın alma geçmişi görüntüle> bekleyen işlemi İptal et yaptığım gibi düzeldi teşekkürler herkese
  19. ErselMert

deneyeceğim 1594418578 öylede olmuyor denendi
  20. ErselMert

wallpaper engine almaya çalıştım yanlış kart kullandım diye limite takıldım şimdi diğer kartla alacam aldırmıyor
Top Bottom