Neler Yeni

Yardım Corsair'in Sitesinden Aldığım Ürün Türkiye'ye Gelir mi?

muratdinc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Murat Dinç
Instagram
muratdincmd
Steam
muratdincmd
Twitter
muratdincmd
Facebook
muratdincmd
Corsair'in kendi sitesinden "iCUE H150i RGB PRO XT Liquid CPU Cooler" ürününü almak istiyorum. Gümrük vergisini de ödemeye razıyım acaba Türkiye'ye gönderiyorlar mı? amazon.com ürünün boyutundan dolayı Türkiye'ye göndermiyor. Türkiye'de ise vergi eklenmiş haliyle bile 500₺ daha pahalı durumda. Ne tavsiye edersiniz?

1.100₺+vergi(220₺) Corsair sitesi mi mantıklı 1.750₺ Türkiye fiyatı mı mantıklı. Ayrıca Corsair ürünlerinde global garanti var mı?

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Corsair'in kendi sitesinden "iCUE H150i RGB PRO XT Liquid CPU Cooler" ürününü almak istiyorum. Gümrük vergisini de ödemeye razıyım acaba Türkiye'ye gönderiyorlar mı? amazon.com ürünün boyutundan dolayı Türkiye'ye göndermiyor. Türkiye'de ise vergi eklenmiş haliyle bile 500₺ daha pahalı durumda. Ne tavsiye edersiniz?

1.100₺+vergi(220₺) Corsair sitesi mi mantıklı 1.750₺ Türkiye fiyatı mı mantıklı. Ayrıca Corsair ürünlerinde global garanti var mı?
ramlerinde global garanti oluyor hemde ömür boyu lakin aldığınız üründe var mı bilmiyorum lakin beklenilecek süre vs derken burdan almanız daha iyi olabilir çünkü pandemi nedeni ile bazı ülkelerden gelen ürünler kontrol edilmeden geri gönderiliyor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Eğer türkiyeye gönderiyorlarsa ve kargo süresini o kadar bekleyecekseniz alınır. Bu arada istediğiniz şey corsairin sitesinde stokta yok.

muratdinc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Murat Dinç
Instagram
muratdincmd
Steam
muratdincmd
Twitter
muratdincmd
Facebook
muratdincmd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ramlerinde global garanti oluyor hemde ömür boyu lakin aldığınız üründe var mı bilmiyorum lakin beklenilecek süre vs derken burdan almanız daha iyi olabilir çünkü pandemi nedeni ile bazı ülkelerden gelen ürünler kontrol edilmeden geri gönderiliyor

Zaman sorunu yok hocam, geldiğinde takar kullanırım diye düşünüyorum o yüzden 2 hafta da da gelse olur 1 ayda gelse de olur fark etmez.

Eğer türkiyeye gönderiyorlarsa ve kargo süresini o kadar bekleyecekseniz alınır. Bu arada istediğiniz şey corsairin sitesinde stokta yok.

Aaa evet yokmuş, fark etmemişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,083
Üyeler
167,929
Son üye
Topic06
Top Bottom