Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

Yardım Masaüstümü Satıp MacBook Almayı Düşünüyorum Yardım

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar, Kasayı ve ekipmanları ortalama hangi fiyattan koymalıyım ? Macbook ikinci el mi sıfır mı almalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim. Ekran Kartı: GeForce RTX 2060 OC 6GB İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ram: 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V 3000MHz Anakart: GIGABYTE...
  2. Ertug Karakas

Yardım RTX 2060 Ryzen 5 3600'lü Sistemimi Ne Kadara Satabilirim ?

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar, Sistemimi satmayı düşünüyorum, anlık piyasa nasıl bilmiyorum yardımcı olur musunuz ? Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6GB 192Bit İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ram: 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V 3000MHz Anakart: GIGABYTE B450M 3600MHz(OC) Kasa: THERMALTAKE...
  3. Ertug Karakas

Yardım Güvenilir En Uygun Fiyatlı Windows 10 Pro Key Hangisi ?

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar, Başlıktan da görüldüğü üzere key arıyorum. Geçen sene satın aldığımın süresi doluyormuş bildirim geliyo sürekli. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.
  4. Ertug Karakas

Yardım Wifi Adaptörü Önerir Misiniz ?

Selamlar arkadaşlar iyi forumlar, Fiber'e geçiş yaptım ve odaya kadar kablo çektirmek istemiyorum ekstra bir sürü kablo duvar delme işleri falan yorucu olur. Modem hemen yan odamda oluğu için wifi adaptörü almaya karar verdim, ne önerirsiniz. Fiyat performans ürün olursa çok iyi olur fazla...
  5. Ertug Karakas

Yardım Garanti Belgem Var Faturamı Bulamıyorum Yardım

Teşekkürler hocam Eylülde bir data buldum snaırım oradan bulacağım,teşekkürler
  6. Ertug Karakas

Sorun şu işte 1 sene önce aldım hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum belki üye olmadan bile almış olabilirim kart ile garanti numarasındaki numaradan kimin adına veya hangi site olduugunu bulabilirsem hallederim herhalde :/
  7. Ertug Karakas

Garanti belgesindeki numara ile bulabilir miyim faturayı peki sizce
  8. Ertug Karakas

Teşekkür ederim hocam bakıcam Bu siteye üye olmakta bir sıkıntı olmaz dimi hocam Garanti belgesiyle bulabilirsem çok iyi olur ya
  9. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Klavyemde bir arıza oldu. Servise vereceğim fakat faturam yok, garanti belgem var. Nasıl yapmam gerekiyor bir yardımcı olur musunuz, faturayı bulamıyorum ve hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum.
  10. Ertug Karakas

Yardım Sizce Ekran Kartımı Satmalı Mıyım ?

Yerine alınabilecek ekran kartı hangisi olmalı sizce
  11. Ertug Karakas

Teşekkür ederim yorumların için Bilmiyorum hocam piyasaya bakmak lazım
  12. Ertug Karakas

Oynadıgım oyunlarda yüksek ayarlarda fazla yormaması yeterli olur zaten o kadar üst seviye oyunlar oynamıyorum malum oyun fiyatları da ortada
  13. Ertug Karakas

Ben de öyle düşündüm hem de bu arada oluşan farkı pozitife dönüştürmüş olurum. Bu hafta bakacağım, peki ikinci el olarak nereden alınabilir sence önerilerin var mı ?
  14. Ertug Karakas

O kadar oyun oynamıyorum zaten çalışıyorum Fifa 21 CSGO falan oynuyorum genelde 1650S e geçince bu oyunlarda uçurum bir fark olmayacaktır diye düşünüyorum
  15. Ertug Karakas

Ekran kartını 6000 e satıp üstüne 1300 koyup Iphone 11 alayım diyorum Bendeki 7Plusı da 3000 bandında satıp üstüne 1-2 koyup 1650s veya 1650 alayım dıyorum zaten o kadar hardcore oyun oynamıyorum ve 1650s de kötü kart değil
  16. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Ben geçen sene yeni bir sistem toplamıştım. Dövizdeki artış ve Bitcoin olayları bildiğiniz gibi ekran kartı piyasasını uçurdu. Ben sistemimi geçen sene 6500 bandında toplamıştım fakat bu sene sadece ekran kartım 7300 tl oldu ve garantisi de devam ediyor. (...
  17. Ertug Karakas

Yardım Arkadaşlar Sistemim Sizce Ne Kadar Eder ?

Fiyatlar cidden baya yükselmiş görünüyor 1660lı sistemler 10k falan
  18. Ertug Karakas

Ekran kartını satıp yükseltme yapmayı düşünüyorum mantıklı bir karar mı sence ?
  19. Ertug Karakas

Fiyatlar çok dalgalı olduğu için net karar veremedim
  20. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Sistemim imzada da görülüyor sizce ne kadar eder ? Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6GB 192Bit İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ram: 2 X GSKILL 8GB Ripjaws V 3000MHz Anakart: GIGABYTE B450M 3600MHz(OC) Kasa: THERMALTAKE Versa J24 RGB 650W 80+ SSD...
Top Bottom