Arama sonuçları: *

1. FatihinFedaisiKuruMurad

🟠 DONANIM ARŞİVİ: "PC FİYATLARI DÜŞÜYOR MU?"

4000 serisinin fiyasko yaşamasını stoklarda bolca kalmasını aşağıdaki videoda güzelce açıklamışlar.o yüzden indirimler oluyor hatta 3060 tercih edenler daha fazla.buda 4070ti in bile fiyatını düşürüyor.5000 serisi gelene kadar satabildiğini satacaklar:
  2. FatihinFedaisiKuruMurad

GTA 5 375 TL ALINIR MI BEKLEMELİ MİYİM

olabilir bende çoğunlukla crackli kullanıyorum kaliteli oyunlara baksana 30 dolar 50 dolar 70 dolar.ben orjinal alıyorum ama f-p ürünü ise.mesela 2 gün önce steamdan amerikan tır similasyonu aldım 89 tl yarım döner parası yani pek pahalı bişey değil.crackli uğraşmaya değmez dedim.ets 2 yi de...
  3. FatihinFedaisiKuruMurad

GTA 5 375 TL ALINIR MI BEKLEMELİ MİYİM

epic hesap satanlar var onlarda daha ucuz
  4. FatihinFedaisiKuruMurad

rx 570 8gb için bu fiyat iyi midir?

önemli olan reballing hal ve durumu.570 580 gibi kartlar üretilmediği için eskileri yenilenip sıfır diye piyasaya sürülür.reballing yenilenme kalitesi kartın ömrünü belirler.nerden alıp kullandığınız önemlidir.580 alırsın 1-2 sene sonra ekranda çizgiler mavi ekran hataları vs.o yüzden 2600 tl...
  5. FatihinFedaisiKuruMurad

rx 570 8gb için bu fiyat iyi midir?

yok onu alacağına rx 6400 al daha iyi
  6. FatihinFedaisiKuruMurad

Yardım Hepsiburada rezaleti

olacağı o aslında.satıcıyla alay eder gibi veya oyun oynar gibi alışveriş yapan müşteriler var aranızda.monitör alıyorsunuz olmadık sebeplerden iade yok mavi ekranda test yapmış beyefendi ufak bir nokta iade.yok biraz yukardan ışık sızıyormuş iade.işin suyunu çıkardınız.size iyi niyetle iade...
  7. FatihinFedaisiKuruMurad

❌İndirim Bitti! Tamek Vişne Reçeli (380 gr) $6,59

fransadaki reçellerle tamek reçelin kalitesi 1 mi? satılıyor demmeki ki stoklar tükeniyor.yok satıyor demekki.tamek reçel bu. 7 dolar eder. değeri demekki.yadırgamamak lazım bu durumu. 1709017384
  8. FatihinFedaisiKuruMurad

doların gücü bu.sende varsa indirim yoksa bindirim.yastık altında doları olanlar için yazdım
  9. FatihinFedaisiKuruMurad

https://www.hamlemarket.com/tamek-visne-receli-380-gr
Top Bottom