Daha ucuzu bulamazsın diye düşünüyorum al geç hocam.GTA 5 375 TL olmuş beklemeli miyim indirime girer mi yakında
onlar pek güven vermiyor reis crack mi indirsem diyom bi yandan daepic hesap satanlar var onlarda daha ucuz
ben de satmıstim valla 4 5 taneonlar pek güven vermiyor reis crack mi indirsem diyom bi yandan da
300 tl ye senin steamına gta 5 gönderebilirim istersen ben artık oynamıyorumGTA 5 375 TL olmuş beklemeli miyim indirime girer mi yakında
Kanka pcye zaten 2027-2028 e kadar bekleme ps5 e anca 2025 4. çeyrekte çıkıcakAlmayın artık siz aldıkça adamlar yenisini çıkartmayacak
olabilir bende çoğunlukla crackli kullanıyorum kaliteli oyunlara baksana 30 dolar 50 dolar 70 dolar.ben orjinal alıyorum ama f-p ürünü ise.mesela 2 gün önce steamdan amerikan tır similasyonu aldım 89 tl yarım döner parası yani pek pahalı bişey değil.crackli uğraşmaya değmez dedim.ets 2 yi de zamanında 8-9 tl ye falan almıştım.yani mesela gidip call of duty 1 e 20 dolar yani 700 tl verecek kadar da slk değilim 2 saat oyna at kenera.onlar pek güven vermiyor reis crack mi indirsem diyom bi yandan da
Yazın %33 indirim kuponu verirlerse yüksek ihtimal daha ucuza alabilirsin bende rdr alacaktım yazı bekliyorumGTA 5 375 TL olmuş beklemeli miyim indirime girer mi yakında