Arama sonuçları: *

1. Faustomeister

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Reddi

tam hakim değilim
  2. Faustomeister

Yardım Tüketici Hakem Heyeti Reddi

fatura adress ve süreci sade bir dilde ilettiniz mi? isterseniz direkt uğrayın sormayı deneyebilirsiniz.
  3. Faustomeister

Yardım Mi watch için ekranı Fruugo dan alınır mı

Mi watch ekran fruugo bu siteden alışveriş yapılır mı güvenilir mi Mi watchımın dokunmatik ekranı problemli değiştirmek istiyorum parça bulamıyorum
  4. Faustomeister

Öneri Trendyol %40 + %40 İndiriminden Neler Alıyorsunuz? Ürün Tavsiyesi!

Satıcılara zararı varmı ki Trendyol kuponu
  5. Faustomeister

hepsiburadanın benden habersiz hiç bir bilgim olmadan yapılan alışveriş

E-posta ya kadar şife değişimi şart hocam dikkat edin. 1698669490 E-posta ya kadar şife değişimi şart hocam dikkat edin Adam hacklenmiş yüksek ihtimal ile o bilgisayardan girilmiş gibi gözüküp sipariş verilmiş parası ödenmiş. Burda arkadaşımızın girdiği siteler arkadşlarının attığı dosyalar vs...
  6. Faustomeister

1000 tl ye kadar traş makinası önerisi

Philips norelconun ürününü 20 sene kadar kullandım. Hala çalışıyor arada kullanmaya devam ediyorum ama yenilemek için Philips bt5000 serisinden bir cihaz aldım 4 5 senedir de onu kullanıyorum. Uzun ömürlü ve su geçirmez oluyor genelde Philipsler
  7. Faustomeister

Hepsiburada kutusu açılmış telefon iadesi alır mı?

Ama para iadesi uzun sürer indirim biterse daha pahalıya alırsın oda var günümüz şartları hep yükseliyor
  8. Faustomeister

Hepsiburada kutusu açılmış telefon iadesi alır mı?

Yapıcaksanda 14 gün içinde yap iade hakkın var ama cihazdaki hiçbir şey eksik olmamalı hesaplarından çıkış yapıp format atıp gönder kabul olmassa geri gelir
  9. Faustomeister

Öneri 55"-65" aralığında Televizyon tavsiyesi

Uzun süredir televizyon bakıyorum ve Türkiyede firmalar televizyon konusunda baya sıkıntılı yok panelden ışık sızmaları teknik servislerin abi bu normal demeleri clouding problemleri vs görüntü kalitesi iyi olan siyahları en azından karanlık sahnelerde sırıtmayan 10k +-3k civarında televizyon...
  10. Faustomeister

Yardım 2. El Al Sat Siteleri Hakkında

Hocam gidip elden teslim edip elden alırsan komisyonu vs olmuyor ama adamlar sana para güvencesi kargo masrafları vs hizmet sununca orda kesinti yapıyor
  11. Faustomeister

Bu siteden gitar almayı düşünüyorum güvenilir midir?

Dore müzik uzun süredir piyasada olan bir müzik mağzası ama kendilerinden midi keyboard almıştım teslimatı kendileri yapmıştı bir kargo firması getirmemişti. sapasağlam geldi daha bir sıkıntım olmadı garanti fln filan o konuları bilmiyorum.
Top Bottom