Neler Yeni

Hepsiburada kutusu açılmış telefon iadesi alır mı?

wake up to reality

80+ Silver
Cuma günü hepsiburada üzerinden 6850ye s20 fe aldım. cumartesi geldi 2 gundur kullaniyorum. telefonun fiyatı 6500TL'ye düştü.
Ben telefonu iadeye göndersem iadeyi kabul ederler mi?

CWBozoK

80+
Eğer telefonda bir eksiklik yoksa bir arıza yoksa geri almaları için bir sebep sunman gerekli! 2 gün kullanıp beğenmedim diyemezsin. Açmış ve kullanmışsın.
Ben daha önce 1 ay kullanılmış telefonu iade ettim fakat kusuru vardı.
Not: Eğer kötü niyetli isen fiyatı düştü diye yapıyorsan zaten tavsiye etmem. Aldığın telefonun hayrını da göremezsin. ;)

wake up to reality

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam indirimde diye gonderip yeniden almayi dusunuyordum, yani yalandan sebep falan da yazmayacağım, niye kötü niyet olsun?

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Sim kartı takılan cihazı almazlar geri. Üretim hatası falan olursa ancak öyle değiştirirsin.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eğer telefonda bir eksiklik yoksa bir arıza yoksa geri almaları için bir sebep sunman gerekli! 2 gün kullanıp beğenmedim diyemezsin. Açmış ve kullanmışsın.
Ben daha önce 1 ay kullanılmış telefonu iade ettim fakat kusuru vardı.
Not: Eğer kötü niyetli isen fiyatı düştü diye yapıyorsan zaten tavsiye etmem. Aldığın telefonun hayrını da göremezsin. ;)
Fiyat düşmesiyle kötü niyetin ne alakası var? Aldıktan sonra şansına indirime girmiştir iade eder daha uyguna yine alır ne var bunda?

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur a.
Cuma günü hepsiburada üzerinden 6850ye s20 fe aldım. cumartesi geldi 2 gundur kullaniyorum. telefonun fiyatı 6500TL'ye düştü.
Yapıcaksanda 14 gün içinde yap iade hakkın var ama cihazdaki hiçbir şey eksik olmamalı hesaplarından çıkış yapıp format atıp gönder kabul olmassa geri gelir

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
iade koşullarında yazıyor olması gerekiyor. sim kart taktıktan sonra alınmıyor arkadaşın dediği gibi. öyle her fiyat düştüğünde iade edesin geliyorsa işin zor.

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur a.
Ama para iadesi uzun sürer indirim biterse daha pahalıya alırsın oda var günümüz şartları hep yükseliyor

CWBozoK

80+
hocam indirimde diye gonderip yeniden almayi dusunuyordum, yani yalandan sebep falan da yazmayacağım, niye kötü niyet olsun?
Arkadaşım o telefon kullanılmış ve ikinci el olmuş. 3 kuruş kar edeceğim diye firmayı zarara uğratmaktır bu. Kendini adamların yerine koy öyle düşün. Sen firma sahibi olsan kabul eder misin bu şekilde telefonu. Biraz empati lütfen.

Kadir_1987

80+ Silver
Açıklama yapmak zorunda değilsin.
Cihazı geri gönder ve sana iade alınacağını garanti ederim.
Hemen fiyatı tekrar yükselmeden indirime giren ürünü de satın al.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Açıklama yapmak zorunda değilsin.
Cihazı geri gönder ve sana iade alınacağını garanti ederim.
Hemen fiyatı tekrar yükselmeden indirime giren ürünü de satın al.
Sim kartı takılan telefon geri alınmaz. Sallama

wake up to reality

80+ Silver
hepsiburadayla görüştüm dediler ki iade keyfi iade olduğu icin samsung yetkili servise gidip oradan iadeye uygun olduğuyla iligili bir rapor alırsanız iade edebilirsiniz dediler. (rapor telefonda herhangi bir sıkıntı olmadığını anlamak için galiba)

Top Bottom