Neler Yeni

Hepsiburada İsimli Siteden Uzak Durun

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
Bir şeyleri karalamak çok kolay ve çok basit. 7-8 yıldır telefon dahil bilgisayar parçası dahil ev eşyası dahil birçok şeyi hepsiburada üzerinden almaktayım ve satıcısının hepsiburada olmasına özen göstermekteyim. Hatta ve hatta 2020 yılında 200 TL ye aldığım bir ürünü iade etmek istediğimde covid nedeni ile kargo şirketinin iade departmanının kapalı olmasından dolayı iade edemeyip müşteri hizmetleri ile uygulama üzerinden konuştum ve ürün ücretinin iade edileceğini ürünü de güle güle kullanmamızı söylemişti. Hepsiburada kesinlikle müşteri hizmetleri ve verdikleri hizmetler açısından türkiyedeki e ticaret firmaları arasında en güvenilir olan şirketlerden biridir. Günlük teslimatı ve birçok güzel şeyi dahi türkiyeye getiren onlardır. Gidin adam akıllı müşteri hizmetleriyle konuşun ve aldığınız satıcının adını vererek çözüm bulunmasını rica edin.
Müşteri hizmetleri ile doğrudan görüşmedeyim zaten. Bende e-ticaret kullanan biriyim. Sorunun saçmalığı benim hakkımı savunmak yerine satıcının yalan beyanına göre inceleme bile yapmadan iademi onaylamamaları. 5 dakika kullandığım telefonun iade edilemeyeceğini söylüyor müşteri hizmetleri.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Volkan
Ürünler alınmadan önce araştırılması gerekiyordu , uygulamanın desteklediği sistemler konusunda detaylı araştırma yapılabilirdi diye düşünüyorum. Satıcının iade alması gerekiyor herhangi bir sorun yoksa o ayrı konu.

PixDraw

80+ Bronze
10.06.2022 tarihinde Hepsiburada.com aracılığı ile Kimsatar satıcısından 3 adet Reeder P13 Blue 32 GB 2022 (Reeder Türkiye Garantili) - Siyah satın aldım. Ürünler 11.06.2022 tarihinde elimize ulaştı. Bu telefonları depomuzda kuryelerimizin mdu isimli uygulamaya giriş yapabilmeleri için satın aldık, uygulamanın ve telefonun kurulumunu Wi-Fi üzerinden yaptık ancak telefonlar bu uygulamayı desteklememektedirler. Bundan dolayı telefonların iadeleri için 14.06.2022 tarihinde Hepsiburada.com üzerinden iade talebi oluşturdum. 16.06.2022 tarihinde kargoya teslim ettim ve 17.06.2022 tarihinde satıcının eline ulaşıp iadeyi kabul etmediler. Satıcı ve Hepsiburada tarafından Tüketici hakkım olan internet üzerinden alınmış ürünün 14 iş günü içerisinde koşulsuz iade hakkımı hiçe saymıştır. Gerekli şikayetleri THH'ye yapmış bulunmaktayım. 5 dakika bile kullanılmayan ürünlerin çizikler ve kırıkları olduğunu söyleyerek kanunsuz iş yapan kimsatar satıcısından da şikayetçiyim. Ben ve çevremdeki insanlar Hepsiburada üzerinden satın alma gerçekleştirmeden önce 1 değil 10 kere düşüneceğiz.

İlgili konunun şikayetvar üzerindeki kaydı : https://www.sikayetvar.com/hepsiburada/hepsiburadacom-14-gunluk-hakkimi-korumuyor
Sorun hepsiburada kaynaklı değil ki satıcı kaynaklı ben sırf şu iade sürecinde sıkıntı yaşamamak için satıcının hb. olup olmadığına çok dikkat ederim. Bazı satıcılar insanı epey yıpratıyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
Çok yaşa amazon ya valla her gün şükür ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
Müşteri Hizmetleri ile görüşmem gerektiğini söyleyen arkadaşlar için görsel bırakıyorum. Arkadaşlar zaten MH ile aktif olarak görüşme içerisindeyim ama benim 14 günlük cayma hakkımı kullanmam yeri satıcının yalan beyanına göre iş yapıyorlar sorun bu.

1655710150513.png

Ekler

• 1655710065212.png
    1655710065212.png
    73.6 KB · Hit: 27

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Caner Karadağ
Hat takılmadı ise iade almaları lazımdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kadir Özdemircioğlu
Hat takılmadı ise iade almaları lazımdı
Kanunlar onu söylüyor ancak ne Hepsiburada ne de Kimsatar isimli satıcı kabul etmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünlerin fotoğraflarını görmeniz için Hepsiburada ile paylaştığım ve onlara göre ''bir değeri olmayan'' görselleri buraya bırakıyorum.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
Top Bottom