Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Öneri HyperX Cloud II İçin Mikrofon Önerir Misiniz?

Bende eski model HyperX Cloud II var, HP değil de kingston yapımı olandan. Mikrofonu yok, internetten araştırdım biraz da sağlam bulamadım. Sizin bildiğiniz var ise HyperX Cloud II mikrofonu linki atar mısınız?
  2. Faveouls

Öneri Lego Araba Modelleri Onerebilir Misiniz?

1000-1500TL, max. 2000TL'e araba modelleri onerebilir misiniz. Lego Speed Champions 1985 Audi Sport quattro S1 baktim o da 9000TL. Butcemi fazlasiyla asiyor, benim butceye uygun bi seyler onerebilirseniz sevinirim.
  3. Faveouls

Yardım Pazarama Nays Kartını Reddediyor

Neden bu şekilde bir hata veriyor? Pazarama üzerinden Nays kartım ile alışveriş yapıyorum bu şekilde red mesajı çıkıyor. İçerisinde bakiye var, CVV kodunu 5 dakika geçmeden giriyorum internet alışverişine kapalı falan değil. Bilgisi olan var mı?
  4. Faveouls

Yardım TÜRKİYE PAZARINDA ORİJİNAL ASHWAGANDHA'YI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM?

Biraz araştırdım fakat sitelerde kendi güzel yorumlarını vs. yapmışlar iyi gibi gösterip satıyorlar. Orijinal olarak, kaliteli, saçma sapan içerik katılmamış halini nerede bulabilirim? iHerb üzerinden baktım fakat gümrük, reçete vs. olayları oluyormuş tam araştırmadan oradan sipariş vermek de...
  5. Faveouls

Marketplace dolandırıcı olabilir mi ?

7,5 ay önce ilan verilmiş, ilanı koyup unutmuş olabilir. Mesaj yazsanız da ya fiyatı yükseltir ya da çoktan satmıştır diye düşünüyorum.
  6. Faveouls

type c powerbank önerisi

HypeGear 10000mAh HypeGear 20000mAh Ben 10000mAh olanını kullanıyorum gayet memnunum. Type-C kısmı in-out olduğu için almıştım. Amerikan firmasının ürünleri, bir sorun yaşamadım. Tavsiye edebileceğim bir marka. Hem uçuk fiyat değil hem de kullanışlı.
  7. Faveouls

Sizce bugün Getir veya Yemeksepetinden kupon çıkar mı?

Artık Trendyol gibi yedikçe indirim kampanyası getirdi hepsi. Bundan sonra kolay kolay kupon dağıtmaz ki zaten yemeksepeti market finansal olarak kötü durumda, market depolarını kapatıyor yavaş yavaş. Ekstra kupon dağıtacaklarını sanmam sürekli şekilde, sipariş verdikçe kupon kazandığının...
  8. Faveouls

STEAM HESABI NEREDEN ALABİLİRİM

Gamermarkt'dan bakabilirsin, alıcı için iyi bir site.
  9. Faveouls

Hatalı 1 TL Para Eder Mi ?

TL'nin değeri mi kaldı sanki, hatalı 1TL'nin değeri olsun. 1TL'e bile almaz kimse onu. Üstüne 1TL daha koy belki sakız alırsın.(Tekli sakız)
  10. Faveouls

Büyük AMAZON Rezilliği!

İade etmişler işte, 1 hafta içerisinde falan paran yatırılır ödeme yaptığın kartının, bağlı olduğu banka hesabına.
  11. Faveouls

650 TL, outlet f710 h.o.? - g.o.?

Büyük G.O
  12. Faveouls

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

Neyse sağlık olsun ya sağlam geldiğine tamamım en azından.
  13. Faveouls

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

Aynı şekilde, ben de siyah renk mavi switch olarak sipariş verdim ama siyah red switch geldi. Beyaz olarak göndermelerini istemiştim onu da kabul ettiler fakat o şekilde gelmedi. Üzdü mü üzdü ama iade edecek kadar değil, böyle kullanırım.
  14. Faveouls

Kutuda Black/Red switch yazıyor ama ben Black/Blue switch olarak sipariş verip satıcıya sor kısmından beyaz gönderir misiniz dedim tabii dediler. Bunun üstüne Black/Red switch göndermişler. Daha da iade ile uğraşmam ya tekrar K530 anılarımı yâd ederim :D
  15. Faveouls

Ben siyah mavi switch olarak aldım, satıcıya yazdım beyaz gönderir misiniz diye tabii dediler. Bi baktım kutusu beyaz, klavye siyah üstüne hiç alakasız red switch göndermişler mavi sipariş etmeme rağmen.
  16. Faveouls

Hayır asıl sinirlendiğim şey şu Redragon K530 siyah renk, red switch kullanıyordum o klavyeyi satmıştım yeni alayım bi tane dedim bu denk geldi sipariş verdim tıpatıp aynı klavye geldi. K530 olsa daha iyiydi hem wireless kullanabiliyordum hem de switchleri daha kaliteliydi, saçmalık cidden. O...
  17. Faveouls

Ben siyah renk mavi switch olarak sipariş vermiştim ve satıcıya sor kısmından beyaz renk gönderir misiniz dedim tabii beyaz renk mavi switch olarak göndereceğiz dediler. Biraz önce bana ulaştı kutu beyaz, klavye rengi siyah ve red switch olarak göndermişler, bu nasıl bir dikkatsizliktir veya...
  18. Faveouls

Normal satın al sen hafta içinde max. 3 gün içerisinde yatırırlar paranı siparişin teslim edildiğinde.
Top Bottom