❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

hocam razer daha kalitelidir. Yedek klavye olarak bu kullanılabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kutunun üzerinde tam üstü değil köşe kısımlarında Keyboard : XXX ve Switch : XXX yazması lazım (XXX yazan yerde türleri yazar.)
klavye doğru mu geldi size

hocam galiba blue switch isteyene gitmemiş ben sormadan aldım ama sipariş verirken blue switch siyah olarak gözüküyordu diye hatırlıyorum bana red switch siyah geldi
Aynı şekilde, ben de siyah renk mavi switch olarak sipariş verdim ama siyah red switch geldi. Beyaz olarak göndermelerini istemiştim onu da kabul ettiler fakat o şekilde gelmedi. Üzdü mü üzdü ama iade edecek kadar değil, böyle kullanırım.

Aynı şekilde, ben de siyah renk mavi switch olarak sipariş verdim ama siyah red switch geldi. Beyaz olarak göndermelerini istemiştim onu da kabul ettiler fakat o şekilde gelmedi. Üzdü mü üzdü ama iade edecek kadar değil, böyle kullanırım.
kutunun üstünü incelediğimde beyaz blue switch olarak gözüküyor ama başka bi etiket koymuşlar orda siyah red switch diye yapıştırmışlar kutunun resmi de beyaz zaten içinden alıp değiştirmişler muhtemelen

kutunun üstünü incelediğimde beyaz blue switch olarak gözüküyor ama başka bi etiket koymuşlar orda siyah red switch diye yapıştırmışlar kutunun resmi de beyaz zaten içinden alıp değiştirmişler muhtemelen
Neyse sağlık olsun ya sağlam geldiğine tamamım en azından.

Beyler ben cumartesi gecesi aldım hâlâ gelmedi nays geri ücreti normalmi ? Trendyol filan 1 günde geliyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,565
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri