red swich mi daha sesli blue mu hocam ben suan blue kullanmiyorum red gondermisler sordum simdi deEvet bana doğru geldi.
Beyaz ve Red switch
red swich mi daha sesli blue mu hocam ben suan blue kullanmiyorum red gondermisler sordum simdi deEvet bana doğru geldi.
Beyaz ve Red switch
blue daha sesli kardeşim daktilo gibired swich mi daha sesli blue mu hocam ben suan blue kullanmiyorum red gondermisler sordum simdi de
Bana da geldi siteyedeki yazılımı indirdim ancak klavyeyi görmüyor böyle bir hata ile karşılaştım. Yapabilen var mı acaba?@Isofyan
@James Gg
Alıntıyı görüntüle
Geldi gençler. Okuldayım eve geçince yazılımı vs deneyeceğim.
Siyahtan sipariş vermiştim beyaz ve red switch geldi.
Cumartesi pazar iş günü içerisinde sayılmıyor kankam sanırım.Beyler ben cumartesi gecesi aldım hâlâ gelmedi nays geri ücreti normalmi ? Trendyol filan 1 günde geliyordu
Yazılımı yok diyordu zaten konu sahibi(kullanılmıyor yani.Bana da geldi siteyedeki yazılımı indirdim ancak klavyeyi görmüyor böyle bir hata ile karşılaştım. Yapabilen var mı acaba?
Akşam hazırlarım reisim@ImToretto inceleme ne zaman geliyor
Ananas suyu arkadaş var demiş kendisi kullanmış galiba biri çalışıyor demiş amaYazılımı yok diyordu zaten konu sahibi(kullanılmıyor yani.
Var hocam arkadaş atmıştı.Hocam bu şeyin teli sende varmıydı
yazılıma ne gerek varki fb ve ışık tuşuyla bir sürü ışık moduna geçiyor ek olarak fn tuşuyla çoğu tuşta alternatif var yazılımı ne için kullanacaksınız anlamadım yılan modu ,nefes alma modu, sadece bastığın tuş yanması ,bastıgın sıra yanması vs modlar mevcut şahsen ilk defa mekanik klavyeye geçtim gayet tatmin ediciYazılımı yok diyordu zaten konu sahibi(kullanılmıyor yani.