Fiyat iyi ama 90.000 TL para ödeyeceğiniz yerde 15.000 TL daha fazla verin ve daha kaliteli ürünlere sahip olun. Biraz bu kafayla hareket eden biriyim ve...
Kendim gidemiyorum. Bulundugum ilde yok. Urune marka degisim karari verdi diyip duruyorlar ancak ben degisim degil ucret iadesi istedigimi soyluyorum...
Arkadaşlar xiaomi airfrey aldım. 1 sene kullanimdan sonra ariza olduğu için Mieko teknik servise gönderdim. 12 şubattan beri teknik serviste bekletiliyor...
#REKLAM
Sıcak fırsatlar konumuz hafta içi her gün güncellenmektedir. Fırsatlardan haberdar olmak için konuyu favorilerinize eklemeyi unutmayın.
ITOPYA.COM...
Arkadaşlar 2 adet GP B441 pil şarj aletine sahibim.
8 adet 950Mah ince kalem pilim de var. Ancak bunları sarj edemiyorum. Sarja takinda 3.5 saniye yanip...
Arac 5000km de 1 litre yakın yağ eksiltiyor. yağ kacagindan dolayi bu kadar eksiltme yapar mi? Yere vs damlatma yok. Kurbutor kapak contalarindan kaciriyor...
Merhaba arkadaşlar. 245 binde 2004 model benzin lpg aracim var. Bakimi geldi. Liqui Moly mos2 oneriyorlar. Motor sesini azaltmak ve yağ eksiltmeyi en aza...
Benim urun de geldi. Paylaşanın eline sağlık. Bende de bir problem yok tertemiz monitör. Alan diger arkadaşlarin da hepsi iyi sorunsuz geldi diyor. BenQ...
Daha önce yapmadığım için az önce birkaç video izleyip yaptım. Ghosting adına bir şey yok benim gördüğüm kadarıyla. Yani bu ekranda kayan ufoların arkasında...
Selamlar internette pek kullanıcı incelemesi olmadığından arkadaşların önerisiyle bu konuyu açıyorum. İlk defa inceleme tarzı konu açtığımdan eksik veya...