Arama sonuçları: *

1. Gökberkk

İtopya iade alır mı ?

Sorun çıkacağını zannetmiyorum siz bir an önce iletişime geçmeye çalışın
  2. Gökberkk

İtopya iade alır mı ?

Üründe kronik bir sorun var zannedersem. Garanti kapsamında hizmet vermek zorundalar sizden kaynaklı bir problem yoksa.
  3. Gökberkk

İtopya iade alır mı ?

Yarın sabah 9 gibi arayın durumu konuşun hocam, akşama doğru çok yoğun oluyor telefon hatları.
  4. Gökberkk

İtopya iade alır mı ?

Evet bunu teklif ediyorlar. Allah ellerine düşürmesin çok berbat ve zaman alan bir süreç İtopya'da garanti ve iade konuları.
  5. Gökberkk

Dolandırıldım YARDIM

Hocam aynı durumu bizzat yaşadık, babam yine böyle bir robot süpürge aldı ve sahte siteymiş, suç duyurusunda bulundu, karşı tarafın banka hesabına bloke koyuldu. Para Cumhuriyet başsavcılığı tarafından geçtiğimiz günlerde hesabına gönderildi, bu olay 2022 Kasım-aralık ayında falan yaşanmıştı...
  6. Gökberkk

defacto online mağazadan alınan tişört iadesi

Merhaba, dün akşam defactodan aldığım oversize fit tişört elime ulaştı. Tişörtün ön kısmında defo varmış, bunu dışarıda dikkatli bakınca fark ettim ve gün boyu mecburen giydim, parfüm falan da sıktım evden çıkarken. Sizce DeFacto bu ürünün iadesini alır mı? Etiketini söktüm ama atmadım, bunu...
  7. Gökberkk

migitec.com web sitesi güvenilir mi

Selamün aleyküm bu siteyle ilgili şikayet, yorum vs. bulamadım. Güvenilir mi sizce...
  8. Gökberkk

Gardrops'tan ürün satmak güvenli mi?

Merhaba, bir alıcı Gardrops üzerinden Sata SSD satın almak istiyor ama Param Güvende'deki gibi güvenlik açığı var mıdır burada? İade talebi oluşturup farklı bir ürün gönderebilir mi? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  9. Gökberkk

Kaft benzeri site önerir misiniz?

https://www.loft.com.tr/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_aGuBhACEiwAly57MR0K-Tiz51U3u2TPGHYFp-owGXetHm3j4bmYi5scBBa5zKETu4sGeRoCzRcQAvD_BwE https://www.altinyildizclassics.com/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_aGuBhACEiwAly57MbN1rGh0oQcf7J0KrRk42fbAb7x81uAFZj31n4af1lJxedc0x5er7hoCbqkQAvD_BwE
Top Bottom