Arama sonuçları: *

1. Gerçek Walter White

E-Ticaret hakkında sorum

Küçük sayılabilecek bir yedek parça dükkanımız var E-Ticaret için en iyi site hangisidir? Aylık ve ya yıllık para kesiyorlar mı?
  2. Gerçek Walter White

İstanbul içi ucuza nereden kıyafet bulabilirim ?

bi araba ilanında 100 lira yazsa çok şaşırız çok ucuz diye ama bi sakız 100 lira olsa çok pahalı deriz Pc ile sweatshirtte aynı şekil,tabi 200 lira kişiden kişiye değişir.
  3. Gerçek Walter White

Neden her şey pahalandı?

alt tarafı dolar 13.5
  4. Gerçek Walter White

Öneri 200 TL Bütçede F/P Günlük Ayakkabı Önerisi

reebok iyi bir markadır ama renkleri biraz kötü geldi gözüme,tabi kişisel olarak yorumum bu.
  5. Gerçek Walter White

Mi band 5 için güvenilir link bırakabilir misiniz?

haylou ls05 ile ikisi arasında kalmıştım ama bir kaç özellikten dolayı mi band almaya karar verdim,kararımda yanlışsam öneri yapabilirsiniz. mi band 5 için sitelere baktıgımda xiaominin kendi sitesinde kalmamış başka satıcalara baktıgımda ise bi şüphelendim link atabilir misiniz güvenli satıcılardan
  6. Gerçek Walter White

2. El Ürün Alacağım Nelere Dikkat Etmeliyim?

2. el mi band 4 almayı düşünyorum hangi konulara dikkat etmeliyim önce kargo sonra para mı yoksa tam tersi mi?
  7. Gerçek Walter White

Şoka Gelicek Olan Rampage Ürünler Ve Gelebilecek Olan Philips Gaming Ürünler

ayy acaba jd 610s klavye yerine bu klavye mi alsam özellikle haxballda dizüstü klavyesine alıştım onun haricinde sadece piranha klavyede oynadım. 610s mi momentum mu
  8. Gerçek Walter White

Sahibinden ve letgo da yapılan terbiyesizlik

yazmak zorunda değiller,ama insanlık için en azından yazmaları gerek.
  9. Gerçek Walter White

Fiyatlara Baktıkça Ağlıyorum 😥🚬

usta yok mu orada bir James Donkey,incehesap abimiz şov yapacak.
  10. Gerçek Walter White

Önceden Akakçe de İtopya Varmıydı?

hmm anladım kanka benim anlayamama sorunum :D
  11. Gerçek Walter White

İncehesap gaming gecesi'nden alınan ürünlerin gelmesi kaç gün sürüyor?

cuma günü saat 19:00 da tek tek açıklanmaya başlayıp saat 22:00 da satılmaya başlıyor.
  12. Gerçek Walter White

gamegarajdan sipariş verdim ama bugün pazar kapalı gelirme sorun olurmu

soruyu anlamadım dostum, ürün illaki gelir sipariş ettiysen ha bugün kapalıdır yarın yollarlar sen sıkıntı etme.
  13. Gerçek Walter White

Gittigidiyor güvenilir bir sitemi?

AdzGamingTR satıcının ismi bu ve hiç bir yorum gelmemiş
  14. Gerçek Walter White

Gittigidiyor güvenilir bir sitemi?

ben açıkcası bu ilandan almam. gittigidiyor güvenilir ama ben beğenmiyorum,bence sahte ilanlarla dolu bir alısverıs yeri arayüzünü falan beğenmiyorum.
  15. Gerçek Walter White

İnternetten yiyecek alınır mı?

https://www.trendyol.com/indomie/indomie-10-lu-kori-aromali-hazir-noodle-cin-cubugu-chopstick-hediyeli-p-55585700?boutiqueId=534113&merchantId=211185
  16. Gerçek Walter White

EN SORUNSUZ TEKNOLOJİ MAĞAZASI

daha hiç birinden alışveriş yapmadım ama incehsaptan kulalık almayı planlıyorum. yorumlarda ve videolarda kargonun durumu ve hızı iyi diyorlar.
  17. Gerçek Walter White

itopya güvenilir mi?

evet ama almanı önermem,zam yaptılar.
  18. Gerçek Walter White

2. El satın alacağım sistem sizce nasıl

ben yazın alıcaktım pc ama beklediğim para gelmedi 3k idi bütçem (kendı monıtorum var) ben 3 k ya ryzen 3 3100 rx 570 düşünüyordum. bana bu fiyat fazla geldı sısteme. internetım kötü diğer fotoroafa bakamadım monitör dahilse belki alınabilir değilse alınmaz.
  19. Gerçek Walter White

seneye pc fiyatları ne olur

2700 mü şuan min 4 k şu sistem :(
Top Bottom