Neler Yeni

EN SORUNSUZ TEKNOLOJİ MAĞAZASI

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
PC toplamada İtopya,İncehesap,Sinerji,İnventus,Teknobiyotik,Gaming Gen TR,QP Bilişim ve GameGaraj arasından en sıkıntısız olan hangisidir?

Son düzenleme:

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
itopyadan kasa almıştım çok geç geldi normale göre 5-6 günde geldi
ince hesaptan ram aldım normal süreçte geldi hızlı bile denilebilir cuma akşam sipariş verdim pazartesi elimdeydi
teknobiyotikten ekran kartı aldım 2 günde geldi paketleme vs güzeldi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Gamegaraj. Fakat yeni sayılabilir. Bence bu firma da ilerleyen zamanda talep arttıkça işleri bozmaya başlar. Yoğunluğa yetişemeyebilir.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Bana göre kesinlikle gamegaraj
Kendileriyle ufak bir sorun yaşadım gerçi... Hazır sistem sipariş etmiştim, işlemcinin kutusunu kasanın altına koymuşlar ve işlemcinin kutusu ezilmiş. Onun dışında ekran kartının kutusunun sağ altında da ezilme vardı. Onun dışında sistem parçalarına herhangi bir zarar gelmedi. Asıl parçalarda sorun olmadığı için onlara da bildirmeye gerek duymadım.

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Kendileriyle ufak bir sorun yaşadım gerçi... Hazır sistem sipariş etmiştim, işlemcinin kutusunu kasanın altına koymuşlar ve işlemcinin kutusu ezilmiş. Onun dışında ekran kartının kutusunun sağ altında da ezilme vardı. Onun dışında sistem parçalarına herhangi bir zarar gelmedi. Asıl parçalarda sorun olmadığı için onlara da bildirmeye gerek duymadım.
Bana işlemcinin kutusu gelmemişti ilginç :)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hiçbir yerin sorunsuzu yoktur. Benim için İtopya ve Sinerji sorunsuz İtopya'ya sipariş etmeyen bile çamur atıyor. 3 kere siparişim geçti 1 tane bile sorun çıkarmadılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
daha hiç birinden alışveriş yapmadım ama incehsaptan kulalık almayı planlıyorum.
yorumlarda ve videolarda kargonun durumu ve hızı iyi diyorlar.

AsafSimsek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Halil Asaf Şimşek
daha hiç birinden alışveriş yapmadım ama incehsaptan kulalık almayı planlıyorum.
yorumlarda ve videolarda kargonun durumu ve hızı iyi diyorlar.
İncehesaptan ben de kulaklık aldım. Gününde geldi. Ancak PC almadığım için bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,573
Üyeler
164,523
Son üye
BoraYlmz
Top Bottom