Nereye atıyoruz mailiOnaylandıktan sonra mail atınca ertesi gün yatırıyorlar parayı.
Siteye bir bakın en az 6700xt olması lazım sanırım emin değilimAsus ROG Strix Radeon RX 6650 XT OC V2 ROG-STRIX-RX6650XT-O8G-V2-GAMING 8GB
Asus ROG Strix Radeon RX 6650 XT OC V2 ROG-STRIX-RX6650XT-O8G-V2-GAMING 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ekran kartlı sistem aldım. Bende katılabilir miyim?
35 dolar nasıl 25 dolar oluyor? Burada dolar yazmış. TL yazmamış hem TL yazsa bile ne alaka. Enflasyonla ne alakası var konunun.? Tabi hemen seve seve atıyorum...Dolar ve TL arasındaki farkı anlayamadığı için arkadaş adına özür dilerim.
Benim de vaktimi çalmamak için beni de engeller misin ?
Adam diyelim ki 2 bin TL Cashback alacak dolar 20 ise 100 dolar ediyorNereye atıyoruz maili
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siteye bir bakın en az 6700xt olması lazım sanırım emin değilim
35 dolar nasıl 25 dolar oluyor? Burada dolar yazmış. TL yazmamış hem TL yazsa bile ne alaka. Enflasyonla ne alakası var konunun.? Tabi hemen seve seve atıyorum...
Asus tr desteğe mi mail atmak lazım hocamOnaylandıktan sonra mail atınca ertesi gün yatırıyorlar parayı.
Tamam da onun Asus ile alakası yok. Ekonomi böyleyse yapacak bir şey yok. Ben cashback konusu açtım ekonomi ya da enflasyon ile alakalı bir konu yok. TL ile cashback alıyorsun. TL değer kaybederse yapacak bir şey yok.Adam diyelim ki 2 bin TL Cashback alacak dolar 20 ise 100 dolar ediyor
Üç ay geciktiğini düşün dolar 25 olunca adam hala 2 bin TL alacak yaklaşık 75 dolar ediyor
Bende mail adresi var [email protected] buna attım ben şimdiAsus tr desteğe mi mail atmak lazım hocam
Ödemeniz geldi mi? Benimde "Approved" yazıyor. 2 gün önce gönderdim.Tamam da onun Asus ile alakası yok. Ekonomi böyleyse yapacak bir şey yok. Ben cashback konusu açtım ekonomi ya da enflasyon ile alakalı bir konu yok. TL ile cashback alıyorsun. TL değer kaybederse yapacak bir şey yok.
Bende mail adresi var [email protected] buna attım ben şimdi
geldi 11 gün sonraÖdemeniz geldi mi? Benimde "Approved" yazıyor. 2 gün önce gönderdim.
Hocam sorgulama yapmak istediğimde Application ID soruyor. Bunu nereden öğrenebilirim?Ödemeniz geldi mi? Benimde "Approved" yazıyor. 2 gün önce gönderdim.
başvuru yapınca mailinize gelmiş olmalı o IDHocam sorgulama yapmak istediğimde Application ID soruyor. Bunu nereden öğrenebilirim?