Arama sonuçları: *

1. G

🟠 Burger King, Türkiye'de adını değiştirdi!

Burda mesela 3Monkeys var lezzetliydi burgerleri.
  2. G

Pc için akım korumalı priz önerisi?

Ya onu bende çok bilmiyorum, joule değeri baya yüksek olmalı, baya. En az 4 slot max 6-8 slot fiş takma yeri olmalı.
  3. G

Pc için akım korumalı priz önerisi?

Schneider ve Philips marka akım korumalı prizlere bakın. Bu ikisinden asla şaşma. İkiside alman malı, ikiside en çok bilineni. Bütçene göre ve tabii ki prizin özelliklerine göre alabilirsiniz.
  4. G

Vatan bilgisayara zam geldi

Yuh be kardeşim. O nasıl zam neyse... g.o.
  5. G

Vatan Hazır Sistemi Yoksa İtopya Hazır Sistemi

Gaming Gen, Vatan bu ikisi en çok alınanlar. Burlardan alırsan problem yaşamazsın
  6. G

Vatan Hazır Sistemi Yoksa İtopya Hazır Sistemi

İtoptanın fiyaskoları daha çok. Ayrıca vatan daha iyi
  7. G

Benim bilgisayarım kaç TL eder ?

Hocam ram kalsın, ssd yi samsung 990 pro veya 980 pro yapın. Sıvı soğutma için bilemicem yeter herhalde. Testlerine bakıp karar verebilirsiniz.
  8. G

Yok olmaz iyi kombo olur hatta.
  9. G

360mm sıvı soğutma ekleyin. Ssd yi daha kaliteli marka/model ile değiştirin.
  10. G

Prime Day de neler aldınız ?

Sağolun hocam, sizinde kahveler için afied bal şeker olsun :)
  11. G

Prime Day de neler aldınız ?

Havit marka 90x30x cm kenarları kırmızı dikişli kaliteli güzel f/p bir mousepad aldım. 210tl tuttu 3 günde geldi. 1721687417 Sadece Jacobs içtim ben. Nescafe de başka. Ha tabi bide dayımın Almanya'dan getirdikleri vardı onlarda iyi baya.
  12. G

🚨 ABDULLAH HACIGÜL: "YORULDUM"🔥

Adam haklı
  13. G

Yardım Vatan Bilgisayar Hazır sistem kargo sorunu ?

Burda mağazası var ben alırken öyle hallettirdim. Gittim siparişi verdim ödemeyi yaptım 3-4 günde geldi.
  14. G

Yardım Vatan Bilgisayar Hazır sistem kargo sorunu ?

En iyisi mağazaya testlim bu arada. Gidip mağazadan sipariş verip ödemeyi yapıp beklicen. Mis gibi
  15. G

vatan oem hazır sistem kaç günde elime ulaşır

1 ila 5 gün içinde. Knk bios anakartla beraber geliyo... windowsu kendin kuruyorsun
  16. G

vatandan sistem alıp memnun olan varmı?

Belki değişiyordur bizdeki çok iyiydi. Yıllardır da oradan alırız eşyaları.
  17. G

vatandan sistem alıp memnun olan varmı?

Çok memnunum 10 numara sistem 10 numara hizmet.
  18. G

Yardım Vatan bilgisayar sitesinden alisveris yapilirmi ? Veya yapan varmi?

Vatandan alacaksanız sitesinden veya uygulamasından kriterleri girin sonrada monitörlere bakın. Stokta yoksa ama alacaksanız gidin mağazaya seçin ürünü sonra parayı veriyorsunuz 1 hafta veya 10 iş günü içerisinde (bizimkiler 3 günde geldi) mağazaya geliyor ve sizde teslim alıyorsunuz. Aradığınız...
Top Bottom