Neler Yeni

Pc için akım korumalı priz önerisi?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Heisenberg
4-5 priz takacağım monitör kasa led telefon şarjı vs uzatmasız da olabilir ya da 1 metre kablolu da olabilir

Bünyamina

80+ Platinum

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
4-5 priz takacağım monitör kasa led telefon şarjı vs uzatmasız da olabilir ya da 1 metre kablolu da olabilir
Schneider ve Philips marka akım korumalı prizlere bakın. Bu ikisinden asla şaşma. İkiside alman malı, ikiside en çok bilineni. Bütçene göre ve tabii ki prizin özelliklerine göre alabilirsiniz.

Pukiina

80+ Bronze
Tunçmatik var media markta onu alabilirsin. Bizim evdeki neredeyse tüm cihazlarda var 1 senedir kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı. Philips de alabilirsin. Ama media mark a gidersen oradakilerde tunçmatik öneriyor.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Heisenberg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Schneider ve Philips marka akım korumalı prizlere bakın. Bu ikisinden asla şaşma. İkiside alman malı, ikiside en çok bilineni. Bütçene göre ve tabii ki prizin özelliklerine göre alabilirsiniz.
Prizin özellikleri ne olmalı pek bilgim yok aslında

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ömer
tuncmatik philips Schneider markalari bilinir iyidir. bende 2 yıldır tuncmatik kullanıyorum bir sıkıntı yasamadım ancak pc için ups öneriyorlar onlara bak derim

Top Bottom