Arama sonuçları: *

1. GryAsl

Biri beni aydınlatsın

Bu sadece kura bakmaz. dolar 7.5 iken net 2300TL olan asgari ücret dolar 7.37 iken (şuan) net 2800TL civarına çıktı. Bu da satan kişiye ekstra masraf anlamına gelir. Ya da elektriğe, suya doğalgaza benzine vs. vs. o kadar zam geldi. Satan kişi o zamların farkını kapatmak için yine kar payını...
  2. GryAsl

macbookumu 18k ya sattım h.o/g.o mu

Hayatını bu makine üzerinden kazananlar, adamlara 18.000 koymaz merak etme onlar için yatırım gibi bu.
  3. GryAsl

Steam cüzdan kodu alma

https://store.steampowered.com/digitalgiftcards/selectgiftcard Steam üstünden al :D?
  4. GryAsl

2.el satışta güvenilirlik

Get gibi güvenilir yöntemler varken asla ilk sen para sonra ben kart göndermek gibi saçma şeylere girişme. Bana kalsa almadan önce bir PC ye alıp iyice test etmek lazım.
  5. GryAsl

Yardım Bu laptop kaç TL eder?

Bana kalırsa 1500TL anca eder ama pazara bakarsan 2000TL civarı bir değeri var gibi duruyor. Eğer sorunsuzsa ve bir tane cahil bulursan 2500+ ya bile kekeleyebilirsin zorlasan.
  6. GryAsl

Neden kargo dağıtıma çıkmadı

Saat daha erken, ikinci postaya çıkabilir. Yarın da gelebilir tabi.
  7. GryAsl

İtopya fiyatların fırlaması

İtopya YouTuberlara para vermek dışında bi şey yapmıyor zaten, kazık ve kalitesiz bir yer.
  8. GryAsl

Yardım Oyuncu Market İle İlgili

RTX 2060 diye aratınca GTX 1080 li full sistem çıkıyor. Bi de birisi 3800₺ ye 8 GB VRAM i olan RTX 2060 koymuş ama modelinin ne olduğu belli bile değil. Ben mi bi şeyi kaçırıyorum yoksa siz hiç kontrol etmiyor musunuz?
  9. GryAsl

Tam bilgisayar alacağım zaman dolar marsa çıktı

Senin dediğine göre aylarca beklemesi daha kötü. Dolar daha artacak gram beklemesin, bekleyecekse yakın zamandaki indirimi beklesin. Tabi isterse aylarca bekleyip harika ekonomimizin tadına da bakabilir.
  10. GryAsl

Gaming Gecesi Hakkında

Bu konu niye bu kadar acil la? Sanki dünyanın sonu gibi başlık atıyorsunuz.
  11. GryAsl

İstanbul bilişim hakkında

Bir sene önce Istanbul bilişimden RX 570 almıştım 2 AAA oyun hediyeli hem en ucuz oradaydı hem de oyunlarımı kapmıştım ve her şeyi ile gayet memnundum. Neden böyle oldu ben de anlamadım gitti.
  12. GryAsl

Amazon TR siparişi getiriyor mu ?

Getiriyor, ben öneririm açıkçası.
  13. GryAsl

Gerçek mi?

Sürat Kargo kargonu MNG Kargoya mı vermiş şimdi bu ne saçma bi olay böyle? Neyse Sürat kargodan daha iyi olacaktır büyük ihtimalle bence.
  14. GryAsl

şuan itopyadan bir şey alınır mı?

HepsiBurada nın deposu bana çok yakın olduğu için verdiğimiz bazı siparişler 24 saatten kısa sürede geliyor, maksimum 1-2 gün sürüyor elimize ulaşması. Ve bana çok daha güvenilir geliyor ve benim bugüne kadar aldığım çoğu şey İtopya ile aynı fiyatta satılıyor zaten HepsiBuradada.
  15. GryAsl

şuan itopyadan bir şey alınır mı?

HepsiBurada varken neden itopya kullanma gibi bir ihtiyacınız var?
  16. GryAsl

Kargo süreci

HepsiOrada'dan aldığım kitap kargoları 12 saatten önce geliyor, diğer parçalar genelde 2-3 günde geliyor maksimum. Ben de size onu öneririm.
  17. GryAsl

i5 6500 ve Msi b150 gaming M3

İnsanlar 1000TL ye i5 6500'ü satıyor gibi görünüyor. 800TL ye sadece işlemciyi koyabilirsiniz ama normal bi insan o işlemciyi 600 TL ye koyar. Anakartı 400 TL nin altına koyabilirsin ama normal bi insan o kadar eski ve artık ölü bir anakarta yatırım yapmayacağı için bence 300TL. yani...
  18. GryAsl

Neden hiç bir şey yok

Korona virüs bittiğinde fiyatlar yüzde 5-10 arası ucuzlayacaktır ve stoklar yenileceği için daha fazla ürün seçeneği olacaktır diye düşünüyorum tabi dolar daha fazla artmazsa. Ayrıca 1 yıldan fazla süredir Gamepower PSU kullanıyorum ve sorun çıkartmadı bana.
  19. GryAsl

jumbum

Deneyebilirsiniz, eğer yüklü bir alışveriş yapmayacakasanız deneyin. Belki hayatınızda görmediğiniz kadar iyi bir hizmet alırsınız, ayrıca gerçekten 2014 den beri faliyette ise ne kadar kötü olabilir ki?
Top Bottom