Neler Yeni

2.el satışta güvenilirlik

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Harun Efe Atalar
Merhaba bende asus gtx 1600 super var. kartımı satıyorum üstüne çok az para ekleyip sahibinden sitesinde olan msi mech rx 5600xt modelini 2150 tl ye alıyorum. alacağım kişi muğla da bende istanbulda. Sizce parayı direk havale olarak istiyor sonra da kargo vericeğini söylüyor kartı hiç açmadığını ve garantisinin olduğunu da belirtti. sadece soracağım böyle bir şey yapmalımıyım gece gece aklıma takıldı. ve alıcağım kişiden nasıl bir önlem olarak almalıyım. Örneğin kargoya verdikten sonra mı parayı yollamalıyım. Daha ilk alışverişim olucak. bilgisizim. bilgilendirirseniz çok sevinirim.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Get gibi güvenilir yöntemler varken asla ilk sen para sonra ben kart göndermek gibi saçma şeylere girişme. Bana kalsa almadan önce bir PC ye alıp iyice test etmek lazım.

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
Hiç bir şekilde garantisi yok. Kargodan sonra parayı yollamanı kabul etmez. Etse bile içine hıyar koymayacağını bilemezsin. Sahibindende GET var diye hatırlıyorum. Parayı sisteme yatırıyorsun, Sahibinden bloke ediyor. Satıcı ürünü kargoluyor, sana ulaştığında onay veriyorsun para satıcıya aktarılıyor. En garantisi bu. GETli ilan açmasını istemelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Harun Efe Atalar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir şekilde garantisi yok. Kargodan sonra parayı yollamanı kabul etmez. Etse bile içine hıyar koymayacağını bilemezsin. Sahibindende GET var diye hatırlıyorum. Parayı sisteme yatırıyorsun, Sahibinden bloke ediyor. Satıcı ürünü kargoluyor, sana ulaştığında onay veriyorsun para satıcıya aktarılıyor. En garantisi bu. GETli ilan açmasını istemelisin.
onunda sanırım bir ücreti varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcıya söyle desem kargoya verirken ekran kartı kutusunun içinde ekran kartının olduğunu gösterip kargoya iletmesi için onu görüntülü bir şekilde aramayı teklif etsem. çünkü o bana sana fotoğrafalarını atabilirim veya görüntülü konuşma ile de bakabilirsin demişti.

Son düzenleme:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
onunda sanırım bir ücreti varmış

Satıcıya söyle desem kargoya verirken ekran kartı kutusunun içinde ekran kartının olduğunu gösterip kargoya iletmesi için onu görüntülü bir şekilde aramayı teklif etsem. çünkü o bana sana fotoğrafalarını atabilirim veya görüntülü konuşma ile de bakabilirsin demişti.
Get ilan pahali ürünü elden alabilirsin

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba bende asus gtx 1600 super var. kartımı satıyorum üstüne çok az para ekleyip sahibinden sitesinde olan msi mech rx 5600xt modelini 2150 TL ye alıyorum. alacağım kişi muğla da bende istanbulda. Sizce parayı direk havale olarak istiyor sonra da kargo vericeğini söylüyor kartı hiç açmadığını ve garantisinin olduğunu da belirtti. sadece soracağım böyle bir şey yapmalımıyım gece gece aklıma takıldı. ve alıcağım kişiden nasıl bir önlem olarak almalıyım. Örneğin kargoya verdikten sonra mı parayı yollamalıyım. Daha ilk alışverişim olucak. bilgisizim. bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Muğlalı kimmiş tanıdık çıkar belki söyle hele

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Harun Efe Atalar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Satıcı kimliği bile atıp dolandırılan arkadaşlar var sitede, konum hiç bir önemi yok, çok sakat iş, arkadaşların dediği sistemi yapmaya çalış.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
adam güven problemi olmasın diye yerini söylemişti bodrum peyzajın sahibiymiş mimarmış

abi sen muğla da mı oturuyosun
hocam ben fethiye civarındayım tanıyamadım arkadaşı kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,161
Üyeler
167,620
Son üye
AnnTi