Arama sonuçları: *

1. Hakan06

THH lehime karar verdi. (Düzenleme: Kazandım ama satıcı kabul etmeden ürünü geri yolladı)

Hayır değişimden gelen ürün duruyor. Ürünü servise vermişler. Servis sorun yok demiş yollamışlar geri. Ben de üniversite için şehirdışına çıktığım için daha da uğraşamadım. 1734107014 Değiştirmişler.
  2. Hakan06

THH lehime karar verdi. (Düzenleme: Kazandım ama satıcı kabul etmeden ürünü geri yolladı)

Yeni gücenlleme. N11 iademi kabul etti ve ürünü satıcıya gönderdim fakat satıcı paramı vermeyip ürünü aynen bana kargoladı şu saniye ile. Yurtiçi kargo sistemi üzerinden iade işlemi başlattım. N11 desteğe durumu anlattım ama yardımcı olamayacaklarını söylediler. Şaka gibiler. :D:D
  3. Hakan06

Evet yaklaşık 4 aylık uzun uğraşlar sonunda THH yolu ile bir sonuca ulaşabildik. Dün n11 tarafından arandım ve ürünü gönderilen kargo kodu ile ücretsiz gönderebileceğimi . İsteğime göre para iadesi ya da değişim alabileceğimi söylediler. Ben para iadesi yolundan gittim. Şuan da ürün satıcıya...
  4. Hakan06

Monitör almıştım. Anormal derecede IPS glow vardı. Ekranın ortasına kadar. 3 köşeden hem de. Neyse bilirkişi geldi baktı. Ben monitörden çok anlamam televizyona bakıyorum ben genelde dedi. O yüzden olayı özellikle anlattım. 2 monitörü yan yana koyarak. Özellike ışık sızması değil, ips glow diyip...
  5. Hakan06

İcra ücretlerini karşı taraf ödeyecek sanırım. Doğru mudur?
  6. Hakan06

Yaklaşık 4 ay süren THH başvurum sonuca ulaştı ve lehime karar çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
  7. Hakan06

Amazondan alışveriş yaptım fakat daire no'yu girmeyi unuttum

Destek bölümüne durumu bildir. Kargo şirketiyle iletişime geçiyorlar. Olmadı kargo sizi arayıp soruyor zaten.
  8. Hakan06

Yardım E sigara Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz

Denenecek şey var denenmeyecek şey var. Beğensen bile zararlı olduğunu biliyorsun. Hiç başlama. Parana da sağlığına da yazık. Özenmeyin böyle şeylere.
  9. Hakan06

DOLAP DOLANDIRICILIĞI

Dolandırılmadık biz. Durumu fark edip kartı girmeden çıktık siteden. Dolapta bilgisayar üstünden alışveriş yapılamıyor. Kart bilgileri ekranı gelince kıllandım durumdan ve orijinal siteye baktım. Bazı farklar vardı göze çarpan. Polis böyle böyle yapman lazım dedi. Baktım olay çok uzun , bir şey...
  10. Hakan06

THH başvuru hakkında yardım

Merhaba geçenlerde aldığım monitörü iade etmek istediğimde servis raporu istediler. Servisle iletişime geçmeye çalışıyorum cevap vermiyor. Ben de 10. günün sonunda THH'ye başvurdum. Şimdi süreç nasıl işleyecek bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?
  11. Hakan06

Bilgisayarım nekadar eder

10-13 falan eder sanırım monitör hariç.
  12. Hakan06

İade edilen monitör reddi (THH , teknik servis?)

Ürün elime geri ulaştı örnek fotoğraf atıyorum. Sağ alt özellikle çok rahatsız ediyor. Ekranın içine kadar giren bir sorun var.
  13. Hakan06

Mevzu poşetse haklılar dedim ama sorun poşet degil.
  14. Hakan06

Aldığım gün direkt iade yollamıştım. Yolladıkları metin aşağıda. Monitör bugün geri gelecek duruma bir bakacağım.
  15. Hakan06

Ben de anlam veremedim 1 tane kablo poşeti altı üstü. Yoruyorlar adamı.
  16. Hakan06

Ondan emin olamıyorum işte. Aynı ürün aynı panel. Daha az glow olma şansı var mı yoksa genel bu panel bu seviyede mi oluyor onu bilemiyorum. 1715048908 DP kablosunun naylon poşetini yırttım sadece. O da mecburen. Öbür türlü kabloyu çıkarıp nasıl deneyeceğim ürünü.
  17. Hakan06

Bir tık fazlaydı.O monitör bende olmadığından aynı modelde aynı sorunu yaşayan birinden aldığım fotoğrafı aşağıya koyuyorum. Benim de hemen hemen bu seviyedeydi glow sorunum ama sağ üst ve sağ alt yer değiştirmiş şekilde. Şuan elimde ACER KG242YP modeli var ve neredeyse hiç glow sorunu yok. 3500...
  18. Hakan06

Bundan önce aldığım monitör ( 1 hafta önce ) kabul olmuştu. Satıcının insafına bağlı o zaman sanırım. Şimdi nasıl bir yol izlemem lazım. Önce servis sonra satıcıyla iletişim mi kuracağım? 1715047594 3 poşet vardı 2 tanesi zaten ağzı açık poşetlerdi. Sadece DP kablosunun poşetini biraz yırttım...
  19. Hakan06

Geçenlerde aşırı IPS Glow yüzünden AOC 24G2ZU modelimi geri iade etmiştim N11 üzerinden ama satıcı kutu açıldı diye iadeyi reddetti. Tamam buna bir şey demiyorum haklılar ama iade sebebimde belirttiğim IPS Glow durumunu kontrol edip göremediklerini söylediler. Kör olsa görür seviyedeydi sorun...
Top Bottom