.arkadaşlar 16 yaşındayım daha once sigara kulanmadım puff kulandım ve e sigara hakında biraz bilgi vermirisininin içimi tadı onerdiğiniz onermediğiniz %0 bilgiye sahibim bu konu hakında
ben bağımlı olucağımı düşünmüyorum deneme amaçlı
zaraları nelerdir
ağızda koku bırakırmı
dışde iz bırakırmı
4 yıldır kullanıyorum.arkadaşlar 16 yaşındayım daha once sigara kulanmadım puff kulandım ve e sigara hakında biraz bilgi vermirisininin içimi tadı onerdiğiniz onermediğiniz %0 bilgiye sahibim bu konu hakında
şunu diyip bağımlı olmayan bir tane bile arkadaşım yokben bağımlı olucağımı düşünmüyorum deneme amaçlı
puff peki ona ne diyorsunElektorik sigara zararları şöyledir:
Sanırım pek hayırlı bir şey değil.
- EVALI ve tiryaki dili hastalığına yol açabilir
- Akciğer sönmesine neden olabilir
- Elektronik sigara bağımlılık yaratır
- Solunum yollarını etkileyerek öksürüğe sebep olur
- Astım gelişimini tetikleyebilir
- Ağız ve boğazda tahriş yaratır
- Elektronik sigara kalp hastalıkları riskini artırır
- Baş ağrısı ve mide bulantısı yapar
- Beyin gelişimini etkileyebilir
- Patlamış mısır hastalığına sebebiyet verebilir
- Kısırlığa neden olabilir
- Hamilelikte bebeğin gelişimini etkileyebilir
Denenecek şey var denenmeyecek şey var. Beğensen bile zararlı olduğunu biliyorsun. Hiç başlama. Parana da sağlığına da yazık. Özenmeyin böyle şeylere.ben bağımlı olucağımı düşünmüyorum deneme amaçlı
zaraları nelerdir
ağızda koku bırakırmı
dışde iz bırakırmı
hocam tıp öğrencisi olarak şunu söyleyebilirim(çalışma yaptık bu konuda) sigaradan daha az zararlı diye bir şey yok ikiside çok zararlı e-sigaranın kendine ait hastalıkları var. ayrıca likite alerjin varsa bir bakmışsın gece akciğer su toplamasından yoğun bakımdasın. ikisinide içmemeni öneririmarkadaşlar 16 yaşındayım daha once sigara kulanmadım puff kulandım ve e sigara hakında biraz bilgi vermirisininin içimi tadı onerdiğiniz onermediğiniz %0 bilgiye sahibim bu konu hakında
Ona da bizimla değilsın diyorum. Sigara içmiyorsan hiç bulaşma derim. İlla, kesin, mutlaka, denemeden olmaz diyorsan tütün sar.puff peki ona ne diyorsun
al bendende o kadar maalesefşunu diyip bağımlı olmayan bir tane bile arkadaşım yok